INretail

Het loongebouw van

de Fashion & Sport Inretail cao

Het loongebouw van,de Fashion & Sport Inretail cao

Vanaf 1 juli 2013 geldt de Fashion & Sport Inretail cao ook voor de branches schoenen & reis-en lederwaren. Onderdeel van deze cao is een loongebouw dat is gebaseerd op een functiewaarderingssysteem. Dat houdt in dat een functie ingedeeld wordt op basis van de zwaarte van de functie. Hoe zwaarder een functie, hoe hoger het functieniveau en de bijbehorende salarisschaal.

Cao-support voor de Fashion & Sport Inretail cao

De makkelijkste manier om het verplichte functiewaarderingssysteem in te voeren is via cao support. Daarmee word je veel werk uit handen genomen en weet je zeker dat het alles op de juiste manier gebeurt. Dat voorkomt misverstanden over het salaris met personeel en het kost jou zo min mogelijk tijd. Lees meer over Cao Support

Aan de slag: functies indelen


Stap 1: Omschrijf de functie
Maak eerst een Functieprofiel aan voor de verschillende functies. Hierin omschrijft u de functie zo goed mogelijk in uw eigen woorden. 


Stap 2: Ga naar www.functiewijzer.nu
Op deze website kunt u het functieniveau (salarisschaal) van de functie opzoeken. Dat kan door het beantwoorden van vragen over de functie. Of door het lezen van (beknopte) omschrijvingen per functieniveau. Het is verstandig om het door u opgestelde Functieprofiel te gebruiken voor het beantwoorden van de vragen op de website.


Stap 3: Bespreek het Functieprofiel met uw medewerker
Op de laatste pagina van het Functieprofiel kunt u het functieniveau vermelden. Op deze laatste pagina kunt u uw medewerkers het formulier ook laten ondertekenen. Wij adviseren u om het Functieprofiel met uw medewerker te bespreken.

> Veelgestelde vragen over Functiewaardering

Meer informatie over Functiewaardering

Heeft u nog vragen of wil je begeleiding bij het indelen van de functies? Inretail help je graag verder:

  • Ondernemersservice tel. (088) 973 0600.

Pers

Inloggen


CONTACT

Arnhemse Bovenweg 100
3708 AG Zeist
Routebeschrijving
088-973 0600

I N R E T A I L

Is de grootste brancheorganisatie voor ondernemers in de non-food (wonen-, mode-, schoenen- en sportbranche). Wij ondersteunen en begeleiden bedrijven met kennis, zakelijk en juridisch advies, evenementen en trainingen.

Lees meer over ons