Geen vraag te gek
088 973 06 00

3-daagse cursus Woontrends 2020

Dit zijn de woontrends voor 2020: inner retreat, blended cultures, street savage en flintstone chique. Hoe pas je de trends van nu toe in je eigen winkel? Wij helpen je een antwoord vinden!

Wat houdt het in?

In februari 2020 vindt de allereerste 3-daagse workshop plaats. In samenwerking met NIA ACADEMIE, de opleider in interieur en stylingadvies hebben we voor INretail-leden een workshop ontwikkeld. Je leert hoe je actuele trends vertaalt naar je eigen winkel zodat je aansluiting vindt bij de behoefte van de consument van nu. Praktische vaardigheden zoals moodboarding en het maken van een interieuradviesplan komen aan bod. 

Praktisch

 • Data: 3 februari 2020, 10 februari 2020 en 17 februari 2020 
 • Tijd: een cursusdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
 • Waar: De Woonindustrie, Nieuwegein
 • Door: NIA-docenten, trendwatcher Aafje Nijman en brancheadviseur Wonen Anna Hutten
 • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12
 • Inclusief: lunch, koffie en thee

Meld je aan!

Wat levert het op?

Na deze drie dagen snap je welke trends passen bij jouw winkel en hoe je deze kan vertalen naar de wensen van de consument. Zo heb je de tools in handen om een goed verkoopgesprek te ondersteunen met actualiteiten wat leidt tot meer kansen op een betere omzet!
Op hoofdlijnen ziet de dag er als volgt uit:

 • Dag 1
  Wat is het DNA van je bedrijf? Wat zijn je kernwaarden en wie is je doelgroep? Dit is het vertrekpunt voor de rest van de cursus. We kijken naar de huidige tijdgeest en de woontrends die daardoor ontstaan. 
 • Dag 2
  Leer de basis van moodboarding. Dé communicatietool om klanten te adviseren en om je eigen winkel perfect te stylen.
 • Dag 3
  Maak een interieuradviesplan voor een klant van jouw winkel. Je leert de woontrends 2020

Wat zijn de kosten?

€595,- (onderwijs is btw-vrij).

Deze 3-daagse workshop is een investering die het dubbel en dwars waard is. Hoe beter jij de klant kan bedienen, hoe beter je voorbereid bent om te groeien richting 2030.

Aanmelden

De aanmeldingsprocedure loopt via de NIA.

Meld je direct aan!                       Meer informatie van de NIA

Woontrends in 2020 | Retail richting 2030

Inspiratie opdoen, collecties inkopen, de winkel stylen, consumenten adviseren. Allemaal momenten waarbij jij de laatste woontrends wil weten. Met Woontrends IN 2020 word je wijzer in de woontrends van 2020. Zo kom je in je kracht en lukt het om vanuit eigen identiteit aansluiting te vinden en te houden met de tijdsgeest en de consument om relevant te blijven richting 2030. Deze workshop is onderdeel van het programma Retail richting 2030. 

Delen