Goed voorbereid op de nieuwe privacywetgeving (AVG)

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Vanaf 25 mei 2018 moet elke ondernemer voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voldoe je er niet aan, dan riskeer je een fikse boete. Hoe zorg je dat je jouw privacy-zaken goed op orde hebt? Daar helpen wij je mee!

Gratis informatiebijeenkomsten en handige inventarisatie-tool!

Direct aan de slag om de nieuwe privacywetgeving toe te passen op jouw bedrijf? Daar hebben we een handige en praktische AVG-tool voor. Hiermee breng je stap voor stap al je privacydata in kaart en kan je kijken of je voldoet aan de nieuwe richtlijnen. Als lid van INretail kan je de AVG-tool aanschaffen voor € 99 (winkelwaarde € 500).

Ik wil de AVG-Tool bestellen   Wat is de AVG?

 

Wil je meer weten of heb je vragen, neem dan contact op met ons (088 973 0600) of kom op 12 maart (VOL), 26 maart (VOL), 9 april (VOL) of 16 april (9-12 uur) naar de gratis informatiebijeenkomsten over de veranderende privacywetgeving in het Retailhuis in Zeist. Tijdens deze sessies leggen we je uit wat de nieuwe wet inhoudt en hoe die van toepassing is op jouw onderneming.

Je kan ook een afspraak maken met onze juristen op de ledenadviesdagen. Deze zijn elke eerste maandag van de maand hier in het Retailhuis in Zeist of via Skype. Kijk hier voor meer informatie en om een afspraak in te plannen.


Aanmeldformulier Informatiebijeenkomst AVG

Tags
Contactpersoon
Thijmen de Coo
Thijmen de Coo
Adviseur Ondernemersservice
088 973 06 00

Gerelateerd aan dit artikel

Ledenwinkel

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Bespaar €300,- op het uitvoeren van de wettelijk verplichte RI&E. Hiermee worden de arbeidsomstandigheden in je bedrijf onder de loep genomen en voorkom je een boete van tot wel € 3.000,-.

“Ik zie offertes die zo zes keer te hoog zijn. Vorige week nog toonde een ondernemer mij een offerte van meer dan € 1.500,- terwijl het maar € 275,- hoeft te kosten” - Jan van den Berg, RI&E specialist.''

Open
Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)
Ledenwinkel

INretail | Juridisch advies & procederen

Een dwarse medewerker, een klagende klant of een malafide vastgoedeigenaar. Typische retailkwesties. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!

“Jurist Hans Wolters legde bij de rechter precies uit hoe de functie ingedeeld en gewaardeerd moesten worden, de tegenpartij kon niet anders dan erkennen dat wij het juist hadden!”

Open
INretail | Juridisch advies & procederen
Ledenwinkel

Retailscan

Tientallen ondernemers maken al gedegen keuzes door middel van de Retailscan, jij ook?

Open
Retailscan
Delen