Goed voorbereid op de nieuwe privacywetgeving (AVG)

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Vanaf 25 mei 2018 moet elke ondernemer voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voldoe je er niet aan, dan riskeer je een fikse boete. Hoe zorg je dat je jouw privacy-zaken goed op orde hebt? Daar helpen wij je mee!

Gratis AVG-advies, webinars en handige inventarisatie-tool!

Direct aan de slag om de nieuwe privacywetgeving toe te passen op jouw bedrijf? Daar hebben we een handige en praktische AVG-tool voor. Hiermee breng je stap voor stap al je privacydata in kaart en kan je kijken of je voldoet aan de nieuwe richtlijnen. Als lid van INretail kan je de AVG-tool aanschaffen voor € 99 (winkelwaarde € 500).

Ik wil de AVG-Tool bestellen   Wat is de AVG?

Webinar, klassikale sessie en een uur gratis AVG-advies

Alle informatiebijeenkomsten zitten vol. Op 18 juni geeft Thijmen een gratis webinar waarin hij je in een uurtje bijpraat over wat de AVG inhoudt en wat jij met je winkel mee moet.

Heb je de tool maar wil je 'm liever met een expert samen invullen? Kom dan naar een van de twee klassikale AVG-tool-sessies. In 4 uur tijd loop je samen met Thijmen de tool door. Je vult m in en kan direct vragen stellen. Na de sessie ben je (vrijwel) klaar (kosten 99 euro).

Je kan ook op de Ledenadviesdag van 2 juli een afspraak maken met de juridisch adviseurs. Plan hier een uur gratis advies. Handig om nog even extra diep op de AVG in te gaan, of meer te willen weten over de andere rechtsgebieden waar onze juristen je mee kunnen helpen.

Verwerkingsovereenkomst laten checken?

Heb je een verwerkingsovereenkomst ontvangen, dan kunnen wij controleren of deze volledig en correct is en voldoet aan de eisen van de AVG. Hans, Marleen en Edwin, de INretail-juristen helpen je graag. Bel of mail (088 973 06 00 of info@inretail.nl) ze even om te kijken hoe ze je kunnen helpen.

Tags
Contactpersoon
Thijmen de Coo
Thijmen de Coo
Adviseur Ondernemersservice
088 973 06 00

Gerelateerd aan dit artikel

Ledenwinkel

INretail Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Bespaar €300,- op het uitvoeren van de wettelijk verplichte RI&E. Hiermee worden de arbeidsomstandigheden in je bedrijf onder de loep genomen en voorkom je een boete van tot wel € 3.000,-.

“Ik zie offertes die zo zes keer te hoog zijn. Vorige week nog toonde een ondernemer mij een offerte van meer dan € 1.500,- terwijl het maar € 275,- hoeft te kosten” - Jan van den Berg, RI&E specialist.''

Open
INretail Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)
Ledenwinkel

INretail Juridisch advies & procederen

Een dwarse medewerker, een klagende klant of een malafide vastgoedeigenaar. Typische retailkwesties. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!

“Jurist Hans Wolters legde bij de rechter precies uit hoe de functie ingedeeld en gewaardeerd moesten worden, de tegenpartij kon niet anders dan erkennen dat wij het juist hadden!”

Open
INretail Juridisch advies & procederen
Delen