Geen vraag te gek
088 973 06 00

Goed voorbereid op de nieuwe privacywetgeving (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 moet elke ondernemer voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voldoe je er niet aan, dan riskeer je een fikse boete. Hoe zorg je dat je jouw privacy-zaken goed op orde hebt? Daar helpen wij je mee!

Handige inventarisatie-tool

Direct aan de slag om de nieuwe privacywetgeving toe te passen op jouw bedrijf? Daar hebben we een handige en praktische AVG-tool voor. Hiermee breng je stap voor stap al je privacydata in kaart en kan je kijken of je voldoet aan de nieuwe richtlijnen. Als lid van INretail kan je de AVG-tool aanschaffen voor € 99 (winkelwaarde € 500). 

Samen de AVG-tool invullen

Heb je de tool maar wil je 'm liever met een expert samen invullen? Kom dan op 11 juli naar de klassikale AVG-tool-sessie (Retailhuis Zeist). In 4 uur tijd loop je samen met Thijmen de tool door. Je vult m in en kan direct vragen stellen. Na de sessie ben je (vrijwel) klaar (kosten 99 euro).

Workshop AVG en jouw personeelsbeleid

INretail-jurist Marleen van Maurik geeft op 9 juli in het Retailhuis in Zeist een AVG-workshop - Privacy op de werkvloer. Tijdens de workshop bespreekt ze aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe de AVG van invloed is op je personeelsbeleid. We beginnen met de sollicitatiefase. Daarna bespreken we de verschillende onderwerpen die tijdens het dienstverband aan bod komen (personeelsdossier, zieke werknemer, disfunctioneren, etc.). Tot slot gaan we in op de aandachtspunten bij ontslag. Kosten: €149,–.

Een uur gratis AVG-advies

Je kan ook op de Ledenadviesdag van 6 augustus een afspraak maken met de juridisch adviseurs, in het Retailhuis in Zeist. Plan hier een uur gratis advies. Handig om nog even extra diep op de AVG in te gaan, of meer te willen weten over de andere rechtsgebieden waar onze juristen je mee kunnen helpen. 

Verwerkingsovereenkomst laten checken?

Heb je een verwerkingsovereenkomst ontvangen, dan kunnen wij controleren of deze volledig en correct is en voldoet aan de eisen van de AVG. Hans, Marleen en Edwin, de INretail-juristen helpen je graag. Bel of mail (088 973 06 00 of info@inretail.nl) ze even om te kijken hoe ze je kunnen helpen.

Ook handig om even te lezen of zien...

Delen

Gerelateerd aan dit artikel