Geen vraag te gek
088 973 06 00

Najaarsvakbeurs Woonindustrie & Dutch Design Dock

Van 1 tot en met 4 september is het tijd voor de Najaarsvakbeurs in de Woonindustrie.

Over de Najaarsvakbeurs

Dit jaar staat er weer een goed programma op de planning tijdens de VAKdagen in de Woonindustrie. Ontdek van 150 toonaangevende woon- en lifestylemerken de allernieuwste collecties, zie nieuwe baanbrekende technieken die zorgen voor levensechte 3D-visualisaties en bewonder ontwerpen van het talent van 4e-jaars studenten van het Bouw & Interieur college ROC Midden Nederland. 

CBW-erkend is aanwezig

Op zondag 1 september opent de Woonindustrie haar deuren voor de consument tijdens het WOONevent. Bezoekers kunnen bij de CBW-erkend stand een snelle plattegrondschets laten maken om daarna de inrichting bij een CBW-erkende winkel te kopen! We zijn aanwezig om de propositie verder onder de aandacht te brengen bij de consument: Kostbare aankoop? Koop bij een CBW-erkend winkel. Dan ben je zeker van je aankoop! 
​​​

Dutch Design Dock

Ook kan je de Dutch Design Dock bezoeken in de naastgelegen Beursfabriek. Dit is het design event voor de woonbranche waar (nationale en internationale) toonaangevende merken hun actuele collecties laten zien. Meubels, woningstoffering en aanverwante producten worden gepresenteerd die gaan over ambacht, puurheid en authenticiteit. 

Kaarten

Aanmelden Woonindustrie         Aanmelden Dutch Design Dock 

Meer informatie 

Bekijk de website van De Woonindustrie of de website van de Dutch Design Dock voor meer informatie. 

Delen