Geen vraag te gek
088 973 06 00

Brainstormen over retail in 2030

18 juli in Delft: Brainstormen over retail in 2030. Dé kans om jouw medewerker te betrekken bij de toekomstvisie op de retail!

Denken jouw medewerkers met je mee? Komen zij met ideeën en zijn zij zich bewust van de effecten van het veranderende winkelgedrag, nieuwe concurrentie of leegstand? Begrijpen zij jouw beslissingen en bouw jij samen met hen aan de toekomst?

Zij zijn jouw zaak!
Medewerkers meekrijgen in veranderingen vraagt om bewustwording over de noodzaak en de urgentie. Welke ontwikkelingen komen eraan? Waar staan we over 10 jaar? Dit kun jij je medewerkers vertellen, maar zij jou ook! Juist door hem of haar buiten de eigen winkel in gesprek te laten gaan met collega’s van andere retailbedrijven. Wij bieden deze mogelijkheid!

Ronde tafelsessie over de retail toekomst
In de ronde tafel sessie gaan we met een kleine groep medewerkers het gesprek voeren over de effecten van trends en ontwikkelingen op het werken in de retail. De sessie maakt deel uit van een groot onderzoek naar de toekomst om te komen tot een retailvisie die zowel ondernemers als medewerkers helpt om zich voor te bereiden en tijdig te anticiperen op wat komen gaat. Het onderzoek wordt in opdracht van INretail uitgevoerd door onderzoeksbureau Q&A en de resultaten komen openbaar beschikbaar.

Of het nu gaat om verkoop, administratie , logistiek of ambacht, offline of online, alle betrokken medewerkers zijn welkom!

Wat levert het jou op?

  • Win-win: Een inspirerende ochtend voor je medewerker die daarna de learnings kan vertalen naar jouw winkel
  • Uitnodiging voor het Ledenevent INretaillab op 20 november, waar o.a. de onderzoeksresultaten worden gepresenteerd
  • De naam van je medewerker en bedrijf wordt – indien gewenst - vermeld in het rapport

Waar en wanneer
Dinsdag 18 juli 10.00 -12.30 uur in de BarBaar/Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4 in Delft.

Deelname is gratis
De gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het rapport.

Aanmelden
Meld je aan door een mail te sturen naar marktonderzoek@inretail.nl, met daarin je voornaam, achternaam, mailadres, telefoonnummer, de winkel waar je voor werkt en je functie.

Delen