Geen vraag te gek
088 973 06 00

De ochtend van... slapen!

Er gebeurt veel in de slaapbranche: er wordt steeds meer online gezocht naar slaapproducten en de ontwikkelingen rondom matrasrecycling zijn in volle gang. Deze onderwerpen en meer staan op 5 oktober op de agenda tijdens 'de ochtend van... Slapen'.

Het programma

  • Master Matras - Ralph Italiaander - Online marketing 
    Ondernemer aan het woord

De tijd dat een consument bij de lokale ondernemer binnenstapt om te oriënteren naar een passende slaapoplossing is verleden tijd. Ralph Italiaander (27) vindt de mix belangrijk van online aanwezig zijn en persoonlijk en oprecht advies in je winkel. Met de ambitie om Master Matras als merk op de kaart te zetten, is vanaf dag 1 het marketingteam bezig om de klant online te vinden, te volgen en op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Ontdek hoe Ralph dit met zijn team voor elkaar heeft gekregen en hoor zijn tips en tricks over wat je wel en vooral niet moet doen. 

  • Google - Lisa Dijkstra - Online zichtbaarheid vergroten 
    Expert aan het woord 

In deze tijd is het belangrijk dat je op afstand jouw doelgroep weet te bereiken. Maar wat kun je doen om consumenten op afstand optimaal te bereiken, inspireren en informeren, zodat dat ze voor jouw winkel kiezen? Tijdens de inspiratiesessie geeft Lisa Dijkstra je een aantal digitale tips waar je meteen mee aan de slag kan! Lisa is al 15 jaar actief in de digitale marketing en helpt ondernemers onder de naam Project Hackers met hun digitale vraagstukken en uitdagingen.

  • INretail - Bert-Jan van der Stelt en CBM - Dirk van Deursen - Matrasrecycling 
    Branchespecialist aan het woord 

In Nederland danken we jaarlijks meer dan een miljoen matrassen af en deze belanden voornamelijk in de verbrandingsoven. Niet goed voor het milieu en niet in lijn met de Nederlandse ambitie om minder CO2 uit te stoten. Een oplossing hiervoor kan zijn de Uitgebreide Producenten Verantwoordelijkheid: hierbij nemen producenten en importeurs de verantwoordelijk om hun producten na gebruik door de consument voor eigen kosten zo hoogwaardig mogelijk te hergebruiken. We praten je bij over de huidige stand van zaken en wat het betekent voor jou als retailer. 

Praktische informatie 

Datum: 5 oktober 2020
Tijd: 9.00 - 12.00 uur (aansluitend met lunch)
Locatie: Master Matras (Schimminck 12, 5301 KR Zaltbommel) of online* 
Prijs: gratis voor INretail-leden, anders €75,- 

Neem een collega-ondernemer mee!
Word hij of zij dit jaar nog lid, dan crediteren we de €75,- entree voor de ochtend van slapen. 

*Er is ook een mogelijkheid deze ochtend online te volgen. Dit geef je aan in het aanmeldformulier en dan ontvang je een persoonlijke link om de ochtend van slapen via Webinargeek te volgen. 

Aanmelden

* verplichte velden

Delen