Geen vraag te gek
088 973 06 00

(VOL) Gratis social media-workshop

Helaas, de social media-workshop zit vol. Maar we zijn bezig met een rijtje nieuwe workshops. Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van de nieuwe nieuwe data? Stuur dan een mail aan Charlotte (ccozijn@inretail.nl).

Ben je gestart met Instagram of Facebook maar haal je er nog niet uit wat je voor ogen had? Kom dan op 4 november naar onze gratis social media workshop, gegeven door onze eigen experts Charlotte en Tim en ondernemer Dian Iskandar van Maha Amsterdam.

Tim en Charlotte geven je tips en inspiratie over welk social media kanaal je kan inzetten voor jouw winkel. Welke past bij je, hoe krijg je meer volgers, wat merk je er van in de winkel?

Dian Iskandar van Maha Amsterdam, INretail-lid, mede-ondernemer en erg actief op social media sluit de workshop af door te vertellen hoe hij ooit is begonnen met o.a. Instagram (binnen 10 weken had hij 2.000 volgers), waar hij tegenaan is gelopen en hoe hij zijn social media nu inricht en gebruikt als verkoopkanaal.

In twee uur geven ze je zo veel inspiratie en tips dat je meteen aan de slag kan met jouw kanalen. En natuurlijk kan je al je vragen stellen.

Praktische informatie

Datum en tijd: maandag 4 november van 13.30 tot 15.30 uur

Locatie: Het Retailhuis in Zeist

Kosten: Gratis voor leden

*4 november is het ook Ledenadviesdag. Maak hier gebruik van en boek een gratis uurtje advies bij onze adviseurs. Stel hen al je vragen over bijvoorbeeld de WAB, het IOB, veiligheid of je financiën.

* verplichte velden

Delen