Geen vraag te gek
088 973 06 00

Hoe haal je het beste uit je mensen zodat ze met plezier hun werk doen?

Op maandag 27 mei en woensdag 5 juni wordt de gratis workshop: Hoe haal je het beste uit je mensen zodat ze met plezier hun werk doen weer gehouden. De workshop begint om 9.30 uur, duurt tot 13 uur (inclusief lunch) en wordt gehouden in het Retailhuis in Zeist. 

Kom je ook?

Samen gaan we kijken hoe je goed in gesprek kan raken met jouw medewerkers en collega's. Hoe stel je je verwachtingen, wat wil je graag, wat gaat goed, wat kan beter. En dat van beide kanten. En je leert hoe je feedback kan geven en ontvangen om zo een goed gesprek te voeren over werk en resultaat.

De workshop geef ik samen met Klaas Koster of Willem Mulderij (van Vitalogisch) en Hilde Stringa of Marianne Zijp (van YouFit). Vorig jaar hebben we ze ook samen gegeven en zaten de ochtenden zo vol, per workshop zijn er maar 20 plekken, anders wordt de groep echt te groot.

Na de gratis workshop weet je:
  • Hoe je een inspirerend gesprek kan voeren met je medewerker, een waar je beide met energie uitkomt
  • Hoe je in staat bent om feedback te vragen en geven
  • Hoe je samen met je medewerker focus krijgt op het beoogde resultaat en het gedrag dat daarbij hoort
  • Hoe je het beste uit mensen kan halen zodat ze met plezier hun werk doen
Wist je dat ik jou als werkgever ook altijd kan helpen of ondersteunen met het voeren van persoonlijke gesprekken met je medewerker. Van voorbereiding tot als rechterhand bij het gesprek. En wil je weten of je het beste uit je team haalt en hun talenten optimaal benut, vraag dan een gesprek aan met Hilde of Marianne (loopbaanadviseurs YouFit). 
 
Laat hieronder even weten of we je kunnen helpen:
 
Delen