Geen vraag te gek
088 973 06 00

Kijkje in de keuken bij.... MIELE

Hoe leuk is het om eens inspiratie op te doen in een andere branche. We gaan op woensdagochtend 18 september met een club retail-ondernemers naar de belevingswinkel van MIELE in hartje Amsterdam. Ga je mee?

Miele opende al eerder showrooms, maar winkels op echte retaillocaties zijn een relatief nieuwe ontwikkeling. Begin juni 2019 heeft Miele haar Experience Center aan de Van Baerlestraat in hartje Amsterdam geopend, later dit jaar volgt ook Brussel.

Zintuiglijke beleving

Miele wil in de belevingswinkels een multi-sensoriële retailbeleving bouwen (een superieure winkelervaring, het merk activeren, de producten tonen en verhalen vertellen).

Centraal in het concept zal een ‘cooking lounge’ staan, waar kookworkshops en demonstraties worden georganiseerd. Ook zal de winkel als locatie gebruikt worden voor andere evenementen en productpresentaties. Klanten kunnen er advies krijgen over welk apparaat het beste bij hun wensen past.

Benieuwd naar hoe de eerste maanden zijn gegaan? En inspiratie opdien voor je eigen winkel? Ga mee! Dit Kijkje in de keuken... word je gratis aangeboden.

* verplichte velden

Delen