Geen vraag te gek
088 973 06 00

Bezoek Modefabriek 2020

Welke merken passen bij jouw winkelconcept, hoe kun je nog beter met ze samenwerken en welke visie wil jij terug laten kom in je collectie?

De inkoopperiode en de daarbij behorende beurzen zijn een goed moment om je te oriënteren, inspiratie op te doen en keuzes te maken. Modefabriek is Nederlands’ meest bekende modebeurs en biedt, naast het presenteren van een divers aanbod aan merken, ook een flinke dosis retail inspiratie. Zondag 26 en maandag 27 januari kun jij hierbij zijn!

Duurzaamheid is weer een belangrijk thema op de Modefabriek. Het loopt als een groene draad door de beurs, ook INretail levert hier dit jaar een bijdrage aan op de Modefabriek. In de sustainable area (stand C606) geven we informatie over hoe je een duurzaam winkelconcept kunt ontwikkelen en uitbouwen. Dat je daarvoor niet per se vanaf het nulpunt hoeft te beginnen, maar dit ook vanuit een bestaand concept kunt doen, laten we zien via onze inkoopwijzer In 6 stappen naar duurzame inkoop in de modebranche.

Aanmelden workshops
Ook de Modefabriek besteedt – naast de gebruikelijke beursactiviteiten - aandacht aan deze retailtransitie. In de vorm van workshops en de MF Talks presentaties wordt door specialisten van binnen en buiten de modebranche ingegaan op maatschappelijke, digitale en andere relevante ontwikkelingen en trends. Denk aan customer experience, e-commerce en digitale sales tools. Maar ook over stoffen, finishing technieken en verschillende facetten van duurzaam ondernemen kun je leren. Meld je alvast aan!

Praktische informatie
26 en 27 januari 2020
Modefabriek (Amsterdam RAI)
Europaplein 8, Amsterdam
www.modefabriek.nl

Bestel hier je kaarten

 

Delen