Geen vraag te gek
088 973 06 00

Webinar: Bereik je klanten, ook op afstand

In deze tijd is het belangrijk dat we op afstand onze doelgroep weten te bereiken. Het spontane winkelbezoek is immers beperkt. Klanten die komen, komen gericht en met het doel een aankoop te doen. Maar wat kun je doen om consumenten op afstand optimaal te bereiken, inspireren en informeren, zodat dat ze voor jouw winkel kiezen?

Hoe kan je hier online kanalen zoals je website en social media voor inzetten? Twee experts en een ondernemer nemen je mee in de mogelijkheden en delen hun ervaringen om jou te inspireren!

We starten met een video-interview met onderneemster Janine Veldhoven, eigenaresse en interieuradviseur Veldhoven Interieurs. Ze deelt met jullie hoe ze in contact komt met haar doelgroep en welke rol online hierin speelt. 

Floris Venneman is de eerste live spreker en doelgroep expert voor Bureau Vijftig. Hij deelt graag zijn strategie met je en neemt je mee in de stappen om je doelgroep te bereiken. Lisa Dijkstra (Google) volgt als tweede spreker. Ze geeft tips over hoe je je online zichtbaarheid kunt vergroten. Geeft daarbij uitleg over het gebruik van Google Mijn Bedrijf en wat dit je kan brengen.

Het is tijdens het webinar mogelijk via een chat vragen te stellen aan de sprekers. Een aantal vragen worden live beantwoord. Meld je snel aan!

Datum: Dinsdag 26 mei 2020
Tijd: 10.00 - 11.00 uur

Aanmelden

Let op: na je inschrijving ontvang je een aanmeldlink. Deze zou in je Spam terecht kunnen komen!

Delen