Geen vraag te gek
088 973 06 00

Webinar: Hoe zorg ik voor optimale verkoopkansen?

Het is je gelukt je klant te bereiken en ze enthousiast te maken voor wat je ze allemaal te bieden hebt. Maar hoe zorg je ervoor dat je de kans dat ze ook daadwerkelijk een aankoop bij je gaan doen vergroot? Bied je bijvoorbeeld een XL service die ze nergens anders kunnen vinden? Je bewust zijn van wat je doet, testen of dit werkt en blijven bijsturen zijn hierin essentieel. Leer in dit webinar hoe jij je verkoopkansen kan optimaliseren!

We starten het webinar met een video-interview met Richard Croes, Deja Vu uit Nijmegen. Richard zal vertellen over hoe je waarde toevoegt aan je product en hoe ze zich onderscheiden van anderen met een soortgelijk aanbod van producten.

Richard Beune van Salespiration is de eerste live spreker. Hij deelt zijn kennis over verkopen met ons en vertaalt dit ook naar de situatie waar we nu in zitten. Welke invloed heeft Corona op je verkoopgesprek?

De tweede live spreker is René Wansleeben, eigenaar van by Wansleeben. Hij neemt ons mee in hun werkwijze, waarbij de fysieke winkel en de mogelijkheid tot het volledig ontzorgen van zijn klanten een grote rol spelen.

Het is tijdens het webinar mogelijk via een chat vragen te stellen aan de sprekers. Een aantal vragen worden live beantwoord. Meld je snel aan!

Datum: Donderdag 28 mei 2020
Tijd: 10.00 - 11.00 uur

Aanmelden

Let op: na je inschrijving ontvang je een aanmeldlink. Deze zou in je Spam terecht kunnen komen!

Delen