Geen vraag te gek
088 973 06 00

Workshop Ken je Klant

Op maandag 2 maart organiseren we een workshop die voortbouwt op de workshop DNA/Identiteit die we vorig jaar organiseerden, namelijk de workshop ‘Ken je klant’.

Aan de hand van het DISC-model zal Andre Doffer met jou op zoek gaan naar jouw klant. Tuurlijk weet je als geen ander wie er bij jou in de winkel komt. Maar wat weet je eigenlijk allemaal precies van je klant? Wat spreekt de klant aan, wat niet en hebben je en je medewerkers allemaal hetzelfde beeld bij ‘jullie klant’?

Hier kom je achter tijdens de workshop

Aan de hand van een aantal concrete voorbeelden laten we je zien hoe je de klanten die bij jou in de winkel of in de webshop komen, kan indelen naar klantprofielen of persona’s. Zo krijg je een goed beeld van jouw doelgroep. Je gaat naar huis met een stappenplan waarmee je concreet aan de slag kan om de doelgroep en hun wensen en drijfveren van jouw winkel te bepalen en te kijken met welke (marketing)middelen je hen kan bereiken.

Praktische info

Datum: Maandag 2 maart 2020

Locatie: Retailhuis Zeist

Programma:

18.30u – 19.00u Inloop
19.00u – 20.15u Ken je klant! Klantsegmenten en doelgroepen, hoe krijg je meer grip op je doelgroep
20.15u – 20.30u Pauze
20.30u – 21.30u Het stappenplan om klantsegmenten en doelgroepen te bepalen

Deelname: max 2 deelnemers per bedrijf, in verband met deel 2 is werken in teamverband praktischer.

Voorbereiding: Voorafgaand aan de workshop vragen we je om een korte online vragenlijst in te vullen. Deze dienst als input voor het Stappenplan.

Kosten: € 49-, per persoon

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze workshop, wacht dan niet te lang met reageren want VOL = VOL.

De Ken je klant-workshop is onderdeel van Retail 2030, het onderzoek wat INretail heeft uitgevoerd en je laat zien hoe de consument en de retail in 2030 is veranderd. Om te groeien richting 2030 zijn er 3 grote bewegingen waar je in mee moet gaan: Jouw winkel als merk (RR2030:Empowerment), Verantwoord ondernemen (RR2030:Duurzaamheid) en Digitalisering (RR2030:Digitalisering). Deze presentatie helpt je te groeien in de eerste beweging: identiteit. Meer inspiratie vind je op www.inretail.nl/retail2030.

* verplichte velden

Delen