Geen vraag te gek
088 973 06 00

Workshop privacy op de werkvloer

Mag ik nog wel werken met cameratoezicht? Welke informatie mag ik nog bewaren en wat niet? Moet ik mijn medewerkers iets laten tekenen? Verandert er iets bij sollicitaties?

Op 25 mei 2018 werd de AVG van kracht, waar privacy van jouw werknemers een belangrijk onderdeel van is. Is het jou al gelukt om jouw winkel AVG-proof te maken? Of worstel jij ook nog met de vraag hoe jij jouw personeelsadministratie goed op orde krijgt?

Tijdens de workshop 'Privacy op de werkvloer' bespreekt INretail jurist Marleen aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe de AVG van invloed is op je personeelsbeleid. We beginnen met de sollicitatiefase. Daarna bespreken we de verschillende onderwerpen die tijdens het dienstverband aan bod komen (personeelsdossier, zieke werknemer, disfunctioneren, etc.). Tot slot gaan we in op de aandachtspunten bij ontslag. Na afloop is er tijdens de lunch alle ruimte voor vragen.

Als je de deur uitloopt, weet je hoe je jouw personeelsbeleid AVG-proof maakt. En kun je direct aan de slag met de praktische tips.

Algemene informatie

  • Wanneer: Maandag 13 mei 2019
  • Tijd: 09:00 – 12:00 uur (aansluitend een lunch)
  • Locatie: Arnhemse Bovenweg 100, Zeist (INretail)
  • Kosten: € 149,-
Delen