Geen vraag te gek
088 973 06 00

Jong ondernemen

Jong ondernemen

Jong ondernemen hulp INretailJong ondernemen is hartstikke spannend. INretail zorgt voor het juiste advies om goed van start te gaan. Hoe ziet een gezonde financiering eruit en wat gebeurt er op het moment dat de bank ‘nee’ zegt? We bieden bedrijfsadvies voor jonge ondernemers, net als voor andere ondernemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Jonge ondernemer? Krijg bedrijfsadvies 

Het bedrijfsadvies is er voor alle ondernemers, al merken we dat vooral jonge ondernemers nog veel vragen hebben.  Hoe valt een winkel over te dragen of hoe valt daar in eerste instantie goed mee te beginnen? Zowel het kopen als het verkopen van een winkel brengt behoorlijk veel vragen met zich mee, waar we bij INretail uit ervaring over kunnen spreken. Ook helpen we bij het vinden van alternatieve financieringsvormen. Wij bieden je onder andere advies bij: 

  • Het bepalen van je rechtsvorm
  • Het opzetten van je ondernemingsplan
  • Het creeeren van ideeen voor je onderneming 
  • Het rond krijgen van je financiering 

Bekijk ook eens het stappenplan eigen winkel beginnen

Jong ondernemen met korting

Jong ondernemen brengt meer dan voldoende kosten met zich mee, waardoor onze ledenwinkel meer dan de moeite waard is. Er zijn kortingen beschikbaar voor marketing en ICT, net als op het gebied van coaching en advies.