Geen vraag te gek
088 973 06 00

Jong ondernemen

Jonge ondernemerJong ondernemen is hartstikke spannend. INretail zorgt voor het juiste advies om goed van start te gaan. Hoe ziet een gezonde financiering eruit en wat gebeurt er op het moment dat de bank ‘nee’ zegt? We bieden bedrijfsadvies voor jonge ondernemers, net als voor andere ondernemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Jonge ondernemer? Ontvang bedrijfsadvies 

Het bedrijfsadvies is er voor alle ondernemers, al merken we dat vooral jonge ondernemers nog veel vragen hebben.  Hoe valt een winkel over te dragen of hoe valt daar in eerste instantie goed mee te beginnen? Zowel het kopen als het verkopen van een winkel brengt behoorlijk veel vragen met zich mee, waar we bij INretail uit ervaring over kunnen spreken. Ook helpen we bij het vinden van alternatieve financieringsvormen. Wij bieden je onder andere advies bij: 

  • het bepalen van je rechtsvorm;
  • het opzetten van je ondernemingsplan;
  • het creëren van ideeen voor je onderneming; 
  • het rondkrijgen van je financiering. 

Er bestaan verschillende soorten rechtsvormen, waaronder de eenmanszaak, het vennootschap onder firma en het besloten vennootschap. Wanneer je voor de eenmanszaak kiest of voor het besloten vennootschap, heeft dit gevolgen voor je aansprakelijkheid en belastingverplichtingen. Het is belangrijk om gelijk een goede keuze te maken, omdat dit je in de toekomst veel geld en een hoop moeite kan schelen. Ook het opstellen van een ondernemingsplan is belangrijk wanneer je net begint als ondernemer. In dit plan beschrijf je je plannen voor het bedrijf zo uitgebreid mogelijk, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je als onderneming wilt bereiken. Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak dan gebruik van ons stappenplan eigen winkel beginnen waarmee je stapsgewijs alle belangrijke handelingen doorloopt. 

Jong ondernemen met korting

Jong ondernemen brengt heel veel kosten met zich mee. Daarom biedt INretail graag de mogelijkheid om kosten te besparen. In onze ledenwinkel vind je allerlei kortingen, bijvoorbeeld voor marketing en ICT, net als op het gebied van coaching en advies. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de mail, telefoon en zelfs via de chat. Vraag ons gerust om advies over jouw beginnende onderneming of maak een afspraak om eens te praten over waar je als jonge ondernemer tegenaan loopt.