Geen vraag te gek
088 973 06 00

Winkel beginnen

Een winkel beginnen bij INretailEen winkel beginnen binnen de retail creëert veel kansen en mogelijkheden, maar kan ook best eng zijn. Er komt immers veel bij kijken. Als ondernemer moet je rekening houden met allerlei lastige kwesties, zoals cao’s, bedrijfsvoering, juridische kwesties, marktonwikkelingen, veiligheidsmaatregelen, vaste lasten, personeelszaken, etc. Deze kwesties kunnen met name verontrustend zijn als beginnend ondernemer, omdat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. De retailprofessionals van INretail, de grootste brancheorganisatie in retail non-food, ondersteunen en adviseren jou graag van A tot Z. Zo ben je goed voorbereid wanneer jij van plan bent een winkel te beginnen!

Ondersteuning nodig bij het beginnen van een winkel?

INretail biedt ondersteuning op allerlei niveaus. Volg bijvoorbeeld het stappenplan eigen winkel beginnen. In dit stappenplan vind je een handige lijst van de zaken die je als beginnende onderneming moet regelen. Daarbij geven we je ook tips hoe je het beste te werk gaat! Aangezien iedere winkel binnen de retail anders is, geven we je graag advies op maat. Zo geven we je voor iedere branche een uitgebreid overzicht van de laatste cijfers en trends. Ontdek alle ins en outs over:

Ontvang gedetailleerde informatie via onze service desk, of stel zelf een vraag aan onze professionals in de chat. Met de hulp van onze experts leer je hoe je zo goed mogelijk inspeelt op de behoeftes van de huidige consument. 

Gratis advies bij het starten van je eigen winkel

Ben je op zoek naar advies over de financiering van je winkel, het vinden van de juiste locaties of ben je op zoek naar cijfers in jouw branche? Elke eerste maandag van de maand krijg je gratis advies van onze retail experts. 

Begin jouw winkel met de hulp van INretail!

Voor onze leden bieden we talloze producten en diensten aan die er voor zorgen dat zij makkelijker kunnen ondernemen. Deze voordelen zijn met name handig bij het beginnen van jouw winkel. Leden kunnen onder andere profiteren van aantrekkelijke kortingen, zodat de vaste lasten laag zullen blijven. Kijk snel van wat voor voordelen je als lid geniet, en schrijf je in! Wij maken het ondernemerschap graag makkelijker voor jou en willen jou graag ondersteunen bij het beginnen van een winkel. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies!