Geen vraag te gek
088 973 06 00

Winkel beginnen

Winkel beginnen

Winkel beginnen INretailWellicht ben je van plan om een winkel te beginnen binnen de retail, en daar komt natuurlijk veel bij kijken. Als ondernemer moet je rekening houden met allerlei lastige kwesties, zoals: de cao’s, bedrijfsvoering, alternatieve financieringsvormen, juridische kwesties, marktonwikkelingen, veiligheidsmaatregelen, vaste lasten, personeelszaken, etc. Deze kwesties kunnen met name verontrustend zijn als beginnend ondernemer, omdat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. De retailprofessionals van INretail, de grootste brancheorganisatie in retail non-food, kunnen jou daarom ondersteunen en adviseren van A tot Z. Zo ben je goed voorbereid, indien jij van plan bent een winkel te beginnen!

Ondersteuning nodig bij het beginnen van een winkel?

INretail biedt ondersteuning op allerlei niveaus. Volg bijvoorbeeld het stappenplan eigen winkel beginnen. Op onze INretail website kun je alle informatie opzoeken voor het beginnen van een winkel. Je kunt bijvoorbeeld alle ins en outs vinden over: 

  • Woonwinkel beginnen
  • Modewinkel beginnen
  • Schoenenwinkel beginnen
  • Sportwinkel beginnen

Ook krijg je gedetailleerde informatie via onze service desk, maar je kunt ook zelf vragen stellen aan onze professionals in de chat. Daarnaast kun je veel kennis en inspiratie opdoen door alle cijfers en trends in de gaten te houden en interessante artikelen te lezen. Zo kun je volledig inspelen op de behoeftes van de huidige consument bij het beginnen van jouw winkel. Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies.

Gratis advies bij het starten van je eigen winkel

Ben je op zoek naar advies over de financiering van je winkel, het vinden van de juiste locaties of ben je op zoek naar cijfers in jouw branche? Elke eerste maandag van de maand krijg je gratis advies van onze retail experts. 

Begin jouw winkel met de hulp van INretail!

Voor onze leden bieden we talloze producten en diensten aan die er voor zorgen dat zij makkelijker kunnen ondernemen. Deze voordelen zijn met name handig bij het beginnen van jouw winkel. Leden kunnen onder andere profiteren van aantrekkelijke kortingen, zodat de vaste lasten laag zullen blijven. Kijk snel van wat voor voordelen je kunt genieten als lid, en schrijf je in! Wij maken het ondernemerschap graag makkelijker voor jou en willen jou graag ondersteunen bij het beginnen van een winkel.