Geen vraag te gek
088 973 06 00

Winkelcriminaliteit

Winkelcriminaliteit

Winkelcriminaliteit INretailHeb je last van winkelcriminaliteit en wil je nagaan hoe het andere bedrijven vergaat? Of wil je een inschatting maken van de huidige stand van zaken binnen een bepaalde sector of branche? Wij zorgen er met onze cijfers & trends voor dat je een goed beeld krijgt van de ontwikkelingen. Daarnaast kunnen we advies bieden om criminaliteit zoveel mogelijk tegen te gaan.

Winkelcriminaliteit in kaart

We brengen winkelcriminaliteit in kaart en houden de ontwikkelingen voor je in de gaten. Op die manier kunnen we berichten over wat er gaande is en ervoor zorgen dat je je daar net als de andere ondernemers goed tegen kunt wapenen. Winkelcriminaliteit valt moeilijk uit te bannen, er valt echter wel voldoende tegen te doen om de uitwassen tot een minimum te beperken. Voorkom winkelcriminaliteit aan de hand van onze checklist 'voorkom winkelcriminaliteit'.

Korting op training winkelcriminaliteit

Volg een training met  je personeel omtrent het onderwerp winkelcriminaliteit. Neem contact op met de afdeling onderneemrsservice via 088 973 0600. We wijzen je onder andere graag op onze ledenwinkel, waar je de mogelijkheid heeft voordelige winkelinrichting te bestellen. Daarnaast kun je rekenen op kortingen met betrekking tot veiligheid, waardoor je het risico op schade door winkelcriminaliteit tot een minimum kunt beperken.