Gratis advies gesprek met onze experts

Tijdens de INspiratiedag op maandag 23 mei kan je gratis een uur advies aanvragen met één van onze experts. Komt deze dag niet uit? Geen probleem, we nemen contact met je op voor het plannen van een andere dag.

Vragen waarmee je bij ons terecht kan:

  • Laat onze experts meelezen met jouw vacatureteksten. Vaak hebben vreemde ogen geniale ideeën voor de tekst die je wil gebruiken om nieuwe medewerkers te vinden.
  • Van werven en selecteren tot functioneren en beoordelen. Een goed werkgever is scherp op elke fase. Sparren met onze HR-adviseur over jouw skills? Schrijf je in voor een sparring-sessie met Suzanna Heuff.
  • Een belangrijk onderdeel van de personeelsadministratie is toch wel de arbeidsovereenkomst: het officiële startpunt van de arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer. Advies nodig over welke arbeidscontracten je moet gebruiken? Of heb je een vraag over een lopend arbeidscontract? Onze juristen kijken graag even met je mee!

Direct aan de slag!

Staat je gesprek gepland? Super! Tot die tijd kun je jezelf nog verdiepen in de inhoud en aan de slag gaan. Er staan podcasts over de basis-ingrediënten van een gezond bedrijf voor je klaar, e-learnings over wet- en regelgeving en uitleg over placemaking en smart distributie. Ga hier aan de slag!

Aanmeldformulier

  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig lidnummer in
Jeanny Reemers

Jeanny Reemers

Managementassistente

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.