Met en van elkaar leren: Hoe krijg jij jouw bedrijf aan het leren?

In juni is het de maand van de samenwerking bij INretail. Hoe mooi om dan met en van elkaar te leren over het verkrijgen, boeien, binden en ontwikkelen van medewerkers. Iets wat in deze krappe arbeidsmarkt ons allemaal bezighoudt!

In samenwerking met onze kennispartner Human Talent Group organiseren we op 28 juni een online workshop over leren op de werkvloer. In deze workshop zal Patrick Roeterdink, manager HR bij Schuurman Schoenen, vertellen over hun ervaring met het opleiden van medewerkers. Schuurman Schoenen bouwt aan een eigen academie om de opleiding van personeel te faciliteren. Hierbij staan de unieke cultuur van Schuurman en klantvriendelijkheid centraal.

Natuurlijk hebben we allemaal zo onze eigen voorbeelden van successen en wat we daarvan geleerd hebben. In de online workshop hebben we volop de gelegenheid onze leerervaringen met elkaar te delen.

Zet dinsdag 28 juni van 10.00 – 11.00 in je agenda en schrijf je in:

Inschrijven
Jeanny Reemers

Jeanny Reemers

Managementassistente

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.