Geen vraag te gek
088 973 06 00

Blijf in beweging

'Dat ik daar niet zelf op ben gekomen'. Gelukkig hoeft dat ook niet en hebben wij al die kleine dingen die zo'n groot verschil kunnen maken voor je opgesomd.

Je hebt al genoeg ballen hoog te houden, dan is het fijn als sommige dingen voor jou worden gedaan. Zoals het verzamelen van praktische tips die je kunnen helpen nóg meer uit je winkel te halen. Dingen waar je dagelijks mee te maken hebt maar waarvoor je niet iedere dag de tijd neemt om te beoordelen of ze nog wel gaan zoals jij dat ooit voor ogen had. Neem bijvoorbeeld je concept, sta je er wel eens bij stil of deze nog naadloos aansluit bij je klantgroep? Of je bestaande klanten, schenk je die wel voldoende aandacht of richt je, je vooral op het aantrekken van nieuwe klanten?

Zo zijn er veel dingen die, heel begrijpelijk, gaan zoals ze gaan maar ook vrij eenvoudig gecorrigeerd kunnen worden mocht dat nodig zijn. Hieronder vind je tips hoe jij, je medewerkers of jullie samen kunnen zorgen dat jullie je beoorgde doel niet uit het oog verliezen. Deze tips kun je per onderwerp doorlezen of allemaal in één keer. Een ding hebben ze gemeen: je kan er morgen al mee beginnen!


Alle tips


Concept en doelgroep

Sluit jouw winkel/webshop nog naadloos aan bij de doelgroep die je hiermee aan wil spreken?

Visual merchandising

Wat wil je bereiken met de presenatie in je winkel? En test je wel eens een andere opstelling?

Nieuwe klanten

Hoe ga jij te werk als het gaat om het aantrekken van nieuwe klanten? En welke middelen gebruik je hiervoor?

Bestaande klanten

Wat doe jij voor je bestaande klanten? Denk je aan ze op speciale momenten en laat je ze blijken hoe blij je me ze bent?

Motiveren medewerkers

Goede medewerkers zijn goud waard! Wat doe jij om ze gemotiveerd te houden en welke verantwoordelijkheden krijgen ze?
 


Van werken in je winkel naar werken aan je winkel. 

INretail maakt ondernemen makkelijker. Vooral in een tijd waarin er veel gaande is. Dan is het goed om jouw winkel 'even tegen het licht te houden. Wij hebben het een en ander voor jou op een rijtje gezet. Wil je nog meer retailadvies, koop dan het boek Hoera ik heb een winkel. Veel plezier met de tips bij het werken aan jouw winkel!

Hoera ik heb een winkel

Delen