Geen vraag te gek
088 973 06 00

Inkoop en financiering

Het corona tijdperk heeft zijn impact gehad op je onderneming. Zeker in de beginperiode, waarin niemand voorbereid was en het iedereen is overkomen. Inmiddels zijn we bijna een halfjaar verder en is het inkoopseizoen SS2021 in volle gang.

Inkopen kan in deze tijd een stuk ingewikkelder zijn.
Ter ondersteuning biedt INretail de inkooptool, zodat jij een goed inkoopplan en budget op kan stellen. Aan de hand van de tool krijg jij een goed onderbouwd beeld van jouw inkoopbudget, merkenpakket en financieringsmogelijkheden.

Dat er op een creatieve manier omgesprongen moet worden met financieringsmogelijkheden heeft zich de afgelopen periode wel uitgewezen. Wellicht herken de situatie: de omzet heeft zich in de afgelopen periode goed hersteld, maar het blijkt toch lastig om in de komende weken/maanden de leveranciers te betalen zonder hulp van een financier. De banken zijn momenteel zeer terughoudend en komen in heel veel gevallen niet over de brug.

INretail werkt daarom met meerdere partners samen om oplossingsmogelijkheden aan te bieden voor onze leden. PIN Voorschot is een van deze partners. Zij kijken graag samen met jou of ze je kunnen helpen met een passende kortlopende financiering. Deze kun je bijvoorbeeld inzetten om je inkoop mee te financieren.

PIN Voorschot denkt graag met je mee en zorgt er altijd voor dat het bedrag dat je eventueel ontvangt verantwoord is. Je lost bovendien alles geheel automatisch af via je pinautomaat. Er gaat iedere dag een percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot. Heb je de ene dag wat minder omzet? Dan los je ook minder af. Heb je een drukke dag? Dan los je wat meer af.

Wil je hier meer over weten neem dan contact op met INretail bedrijfsadvies.

Delen