Geen vraag te gek
088 973 06 00

Over INretailmodellen

Ben je van plan om je bedrijf onderscheidender te maken? Heb je het gevoel dat je met al je inzet te weinig bereikt? Dan ben je hier, op deze pagina, op de juiste plek. INretail ontwikkelde een hulpmiddel waarmee je eenvoudig aan de slag kunt gaan. De INretailmodellen helpen je inzicht te krijgen en prioriteiten te stellen. Zo wordt het maken van persoonlijke keuzes makkelijker.

 

INretail vroeg samen met onderzoeksbureau Q&A 100 stakeholders, 700 retailers en 3400 consumenten hoe zij de toekomst zien en welke zaken zij belangrijk vinden bij het kopen en verkopen van producten. De onderzoeksresultaten zijn de basis voor de INretailmodellen.

Lees het model als een overzicht van mogelijkheden (P’s) die je hebt om je te onderscheiden. Het model is geen wetmatigheid maar een instrument om persoonlijke keuzes bewuster te maken. Het is vooral zaak om je Passie te verzilveren in een betere Profijt balans, zowel voor klanten als je bedrijf.

Inzicht hebben in hoe je je kan onderscheiden is cruciaal. De next step is de regie pakken en deze behouden. Bewuster de juiste mensen en middelen inzetten is belangrijker dan ooit. Het model laat middels de regie rollen zien hoe dat kan. Het model leert je succesvoller communiceren en sneller te schakelen als het gaat om ambities ontdekken, deze om te zetten in daden.

Wie wil zijn bedrijf niet professioneler aansturen?
Wie wil er niet meer waarde creëren voor klanten?

Aan de slag
Neem contact op met je regioadviseur. Hij/zij adviseert je in welke P je kan verbeteren. 
Onderzoeksuitkomsten en voorbeelden van ondernemers vind je hier.

Delen