Inkopen doe je zo

Rendementsadvies

Keuzes maken om je rendement te verbeteren. Heb je voldoende aan een klein advies of behoefte aan en complete bedrijfsdoorlichting? 

Om dromen te verwezenlijken moet er voldoende rendement aanwezig zijn. Rendementsverbetering is noodzakelijk om te blijven innoveren en investeren. Als ondernemer heb je zelf invloed op dit rendement door de dagelijks gemaakte keuzes. Omzet vasthouden of vergroten, marge optimaliseren en kosten minimaliseren. Als ondernemer ben je met alle facetten bezig.   

Meer winst in jouw bedrijf 

Vanuit bedrijfseconomisch oogpunt krijg je van de INretail bedrijfsadviseur de spiegel voorgehouden. We komen regelmatig bij je over de winkelvloer, analyseren samen met jou de rendementsverschillen op winkelniveau en zetten deze om naar meer winst. Aan de hand van de meest relevante kengetallen op het gebied van omzet, marge en kosten kunnen wij jou verder begeleiden. Uit ervaring blijkt, dat er meer winst in jouw bedrijf zit dan je denkt. 

Advies op maat 

Onze bedrijfsadviseurs kunnen je in verschillende mate adviseren.

Rendementsanalyse
Vanuit bedrijfseconomisch oogpunt wordt de spiegel voorgehouden. Aan de hand van een analyse uit kengetallen (omzet, marge, kosten) volgt een advies hoe het rendement te optimaliseren.  

Bedrijfsdoorlichting
In dit advies is een zeer uitgebreid rendementsadvies opgenomen en worden alle relevante bedrijfsprocessen geanalyseerd. Afhankelijk van de behoefte of de aard van de problemen kun je ervoor kiezen om het accent van de bedrijfsdoorlichting te leggen op het commerciële, financiële en/of organisatorische vlak. Lees hier meer over bedrijfsdoorlichting.

Neem voor meer informatie contact met ons op zodat de bedrijfsadviseurs samen met jou kunnen bepalen welk advies het beste bij je past.  

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Neem voor meer informatie contact met mij op, zodat ik samen met jou kan bepalen welke advies het beste bij je past.

Contacteer de adviseur Bel ons
Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.