Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl

Wil jij jouw bedrijf verkopen? Of wil je juist een winkel starten? Misschien ben je wel gericht op zoek naar een interessante overname. Bedrijventekoop.nl is een platform waar vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen samenkomt.

Over het platform

‘Bedrijven te koop’ is als het ware de Funda onder de bedrijven. In 2002 is dit platform opgericht en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland met ruim een miljoen bezoekers per jaar. 

Op Bedrijventekoop.nl vind je het actuele aanbod van talloze bedrijven die te koop worden aangeboden en gevraagd. Op zoek naar een participatie, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging of fusie, ben je bij bedrijven te koop aan het juiste adres. Met het grote bereik van dit platform en het brede aanbod, is er volop keuze. 

Samenwerking INretail

Een winkel kopen of verkopen is niet niks. Daarom staan de bedrijfsadviseurs van INretail voor je klaar om je van A tot Z te begeleiden in het proces. Ben je starter en heb je geen idee waar je moet beginnen bij de koop van een bedrijf? We kijken samen naar de mogelijkheden en het aanbod op Bedrijventekoop.nl. Ben je juist toe aan je pensioen en wil je jouw bedrijf verkopen waar je jouw ziel en zaligheid in hebt gestoken? We doorlopen samen de stappen die nodig zijn om jouw winkel in een aantrekkelijke advertentie op Bedrijventekoop.nl te plaatsen. Kortom: wij staan naast je in het hele proces en maken daarbij gebruik van het bereik van het platform Bedrijventekoop.nl.

Het aanbod

Benieuwd naar welke bedrijven er op dit moment te koop staan?

Ga naar het actuele overzicht van de bedrijven die te koop staan >>

Wil je alvast rondkijken op Bedrijventekoop.nl? Bekijk het aanbod winkels in de volgende branches:

De voordelen

  • De bedrijfsadviseurs van INretail beschikken over veel branchekennis, wat ze éxtra deskundig maakt op het gebied van de koop en verkoop van bedrijven. 
  • Je wordt van A tot Z geholpen en staat er geen moment alleen voor.
  • Onze bedrijfsadviseurs doen er álles aan om de financiering voor jouw bedrijf rond te krijgen door hun specialistische kennis te combineren met de financieringstool van Capsearch. 
  • Door de informele en ontspannen sfeer voel je je gegarandeerd op je gemak bij onze bedrijfsadviseurs! 

Advies nodig?

Wil jij jouw bedrijf verkopen? Ben je op zoek naar een interessante overname? Of wil je je eigen winkel starten? Ik denk graag met je mee hoe we dit het beste kunnen aanpakken!

Contacteer de adviseur Bel ons
Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.