welles nietes

Loontabellen per 1 januari 2022

Per 1 januari 2022 stijgt het wettelijk minimum loon met 1,41%. Conform de cao Retail Non-Food, die nog loopt tot 1 juli 2022, werkt dit door in het loongebouw.

Per 1 januari 2022 worden de lonen van de medewerkers die het nieuwe maximum van hun schaal nog niet hebben bereikt verhoogd met 1,41%. De schaallonen worden op deze datum met hetzelfde percentage verhoogd.

Let op: als een medewerker meer dan het huidige maximum van zijn schaal verdient, is de loonsverhoging met dit percentage niet verplicht. Het loon van de medewerker die meer verdient dan het maximum van zijn schaal, maar minder dan dit nieuwe maximum, wordt verhoogd tot dat nieuwe maximum.

Lees meer: Uitleg loontabellen en loongebouw Retail Non-food >>

Download de tabellen per branche

Loontabel Wonen Loontabel Schoenen en Sport Loontabel Mode, Verf, Woninginrichting, Juweliers en Parfumerieën Loontabel Tuinbranche

Ondersteuning nodig?

Een nieuwe afdeling opzetten binnen jouw onderneming, het starten van een onderneming en het aannemen van personeel of nieuwe functies? Het is belangrijk om te kijken naar de functie-indeling van jouw medewerkers in de cao. Onze adviseurs kennen de cao en de werking van de loontabellen van binnen en buiten en helpen je hier graag mee op weg door middel van cao-support.

Advies nodig?

Heb je een vraag over de loontabellen of de cao? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Thijmen de Coo

Thijmen de Coo

Adviseur Ondernemersservice

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.