Loontabellen per 1 juli 2021

Loontabellen per 1 juli 2021

Per 1 juli worden de lonen van de medewerkers die het nieuwe maximum van hun schaal nog niet hebben bereikt verhoogd met 0,96%. De schaallonen worden op deze datum met hetzelfde percentage verhoogd.

Per 1 juli 2021 stijgt het wettelijk minimum loon met 0,96%. Conform de nieuwe cao 2021-2022 werkt dit door in het loongebouw.

Let op: als een medewerker meer dan het huidige maximum van zijn schaal verdient, is loonsverhoging met dit percentage niet verplicht. Het loon van de medewerker die meer verdient dan het maximum van zijn schaal, maar minder dan dit nieuwe maximum, wordt verhoogd tot dat nieuwe maximum.

Per 1 juli 2020 zijn er geen overgangstabellen meer. Alle medewerkers hebben tussen 1 juli 2019 en 1 juli 2020 de overstap gemaakt naar het nieuwe loongebouw.

Lees meer: Uitleg loontabellen en loongebouw Retail Non-food >>

Download de tabellen per branche

Loontabel Wonen Loontabel Schoenen en Sport Loontabel Mode, Verf, Woninginrichting, Juweliers en Parfumerieën

Ondersteuning nodig?
Een nieuwe afdeling opzetten binnen jouw onderneming, het starten van een onderneming en het aannemen van personeel of nieuwe functies? Het is belangrijk om te kijken naar de indeling van jouw personeelsleden binnen de cao. Onze adviseurs kennen de cao en de werking van de loontabellen van binnen en buiten en helpen je hier graag mee op weg door middel van cao-support.

Advies nodig?

Heb je een vraag over de loontabellen of de cao? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Han van Baarsen

Han van Baarsen

Beleidsadviseur arbeidsvoorwaarden

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.