INretail Social media advies

INretail Social media advies

Social media advies van een expert

Vraag jij je af welke social media kanalen bij jou en je winkel passen? Of hoe je je rendement op social media kunt verhogen? Deze en al je vragen over social media kan je stellen aan onze social media experts.

Wat kun je verwachten?

Onze adviseurs geven je gepast advies. Ze horen dan ook graag vooraf welke kanalen je gebruikt en waar we ze kunnen vinden. Tijdens de afspraak ontvang je een gratis scoreformulier, die jullie samen doornemen. Je verlaat het gesprek met concrete tips om deze score te verbeteren. Denk hierbij aan:

  • Hoe kan ik het aantal volgers en fans van mijn pagina’s vergroten?
  • Hoe zorg ik voor bijvoorbeeld meer likes of retweets?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn inzet zo min mogelijk tijd kost?
  • Hoe zorg ik dat ik elk kanaal gebruik, daar waar het voor bedoeld is?

Aanvragen - INretail social media advies

Elke eerste maandag van de maand organiseren we een adviesdag voor alle leden. Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen voor een afspraak met onze adviseurs Tim Brussel of Aafke Melgers. Vergeet niet aan te geven waar je het graag over wilt hebben met een van de adviseurs.

Advies nodig?

Heb je een specifieke vraag over social media of wil je een adviesmoment? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Tim Brussel

Tim Brussel

Brancheadviseur wonen

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.