Legent | SAFE

Legent | Risicoscan faillissement

Legent brengt jouw situatie in kaart met de RisicoScan. Wij kijken preventief door de bril van de curator naar jouw structuur en presenteren oplossingen om jouw vermogen wel goed te beschermen.

Als ondernemer weet je één ding zeker: jij gaat niet failliet. En mocht het gebeuren, dan heb je een holding waarin jouw vermogen veilig is afgeschermd… Toch? Nee, helaas niet.
De feiten: de meeste faillissementen vallen in de (detail)handel, op de voet gevolgd door de faillissementen van Holding/Beheer BV’s. Oftewel – een faillissement bij de werkmaatschappij pakt bijna altijd door binnen de hele structuur. Geen enkele ondernemer laat zijn structuur echter preventief toetsen door een curator. En de accountant is nu eenmaal geen jurist. Veel kansen blijven onbenut en je loopt risico’s die veelal onbekend zijn.

Jouw voordeel

Een RisicoScan door Legent kost (v.a.) 500 euro. Als lid van INretail krijg je 350 euro korting.

Normale prijs is € 850 voor een structuur t/m 4 BV’s. Daarboven word er € 150 gerekend voor elke extra BV. Mochten er meer dan 20 BV’s in de structuur zitten, dan wordt er een uurtarief berekend.

Wat doet Legent?

Na de RisicoScan weet jij precies wat jouw risico’s en onbenutte kansen zijn. Je krijg een uitgebreide rapportage die we in een persoonlijk gesprek nader toelichten. Wij geven daarbij aan wat je moet doen om jouw vermogen echt veilig af te schermen. Je kiest dan voor SAFE – onze propositie waarmee we jouw vermogen optimaal beschermen. Nu en in de toekomst. 

Meer dan 90% van de ondernemers die de RisicoScan liet doen, koos ervoor hun BV-structuur SAFE in te regelen. Over noodzaak gesproken.

Aanvragen - Legent

Benieuwd naar jouw situatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen (vrijblijvend) contact met je op om je nader te informeren (wat kost het, welke informatie hebben we nodig, doorlooptijd etc):
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoonnummer in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.