Conversation24

Conversation 24

Voltooi de volledige customer journey in WhatsApp

WhatsApp Business maakt het sinds kort mogelijk voor winkeliers om hun productcatalogus te tonen in een gesprek. Wanneer de klant echter tot aankoop zou willen overgaan, was er nog geen mogelijkheid om te betalen. Maar vanaf nu voltooi je de volledige customer journey in WhatsApp. 

Meer conversie en tevreden klanten

Van het chatten met een chat operator, tot het plaatsen van het product in je winkelwagen, en uiteindelijk tot het afronden van de betaling. Deze manier van conversational commerce komt zowel het gebruiksgemak als de conversie ten goede. Het biedt daarmee voor elke winkel een eenvoudige en veilige mogelijkheid om producten te verkopen via het grootste communicatiekanaal ter wereld!

Daarnaast zet je je winkel binnen no time in WhatsApp door de koppeling met een groot aantal integraties zoals Shopify, BigCommerce en Magento.

Kosten

Je kunt al starten met verkopen in WhatsApp Business vanaf €50 per maand bij Conversation24. Ben je INretail lid? Dan krijg je hier 10% korting op.

Video:

Aanvragen - Conversation 24

Wil je ook starten met verkopen via WhatsApp? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig lidnummer in

Service ledenwinkel

Heb jij een vraag over Conversation 24? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.