Instagram voor beginners

Instagram-voor-beginners

Leer de basiskennis van Instagram in 10 online lessen.

We horen vaak: “We willen wel, maar we weten gewoon niet waar we moeten beginnen!” Nou, wij helpen je graag. En je hebt geen voorkennis nodig van Instagram want we starten écht met de basis.

De cursus Instagram voor Beginners bestaat uit 10 lessen voor 49 euro ex BTW. De lessen zijn niet live, je kunt daarom zélf bepalen wanneer je de tijd neemt om de lesstof door te nemen. Je hebt wél de mogelijkheid om vragen te stellen.

Het lesmateriaal is gevarieerd. De lessen ontvang je dagelijks middels een video, en soms wordt dit gecombineerd met een blog. Handig, want de video kun je pauzeren om bijvoorbeeld een opdracht direct uit te voeren, en daarna druk je gewoon weer op play! We delen goede én slechte voorbeelden met je die wij zijn tegengekomen sinds wij ondernemers ondersteunen met hun social media. En aangezien een platform als Instagram zich dagelijks door-ontwikkelt leren wij gewoon met je mee! Dus, de meest actuele ontwikkelingen, we zetten ze voor je op een rij…

Aanvragen - Instagram voor beginners

Als lid van INretail betaal je het gereduceerde tarief van €49,- ex BTW. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt direct je aanmeldlink.
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig lidnummer in
  • Voer een geldig telefoon in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.