Meer verkopen met Marktplaats Pro

marktplaats

Wist je dat veel ondernemers succesvol adverteren op Marktplaats? Van de ruim 8 miljoen maandelijkse bezoekers op marktplaats is namelijk 40% op zoek naar nieuwe producten. Je bereikt dus een groot publiek. En het grote voordeel van adverteren op Marktplaats is dat je zelf de regie houdt. Daar bedoelen we mee dat jouw klanten van jou blijven. Dat je zelf bepaalt hoe je online winkel eruitziet en dat de volledige verkoop in jouw beheer is.

Wil jij ook meer verkopen op jouw manier? Start dan met Marktplaats Pro. Hiermee plaats jij je advertenties op de best bekeken plekken van Marktplaats en leid je bezoekers makkelijk naar je webshop.

Kennismakingsaanbod INretailleden

Meld je nu aan voor Marktplaats Pro en krijg 75 euro advertentietegoed om mee te starten! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Marktplaats ondernemersdesk

Ben je al aangemeld voor Marktplaats Pro en wil je graag gratis advies hoe je potentiële kopers nog beter kan bereiken? Neem dan contact op met onze Ondernemersdesk. Voor het inplannen van een afspraak kun je een mail sturen naar zakelijk@marktplaatszakelijk.nl. Met als onderwerp: Aanvraag adviesgesprek Marktplaats Pro.

Aanvragen - Marktplaats Pro

Wil jij ook starten met Marktplaats Pro? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig lidnummer in
  • Voer een geldig telefoon in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.