Online locatieprofiel

Online locatieprofiel

Tegenwoordig zoekt de consument eerst online informatie voordat hij je winkel bezoekt. Met het online locatieprofiel zijn al jouw bedrijfsgegevens up to date.

Het is altijd belangrijk om online goed vindbaar te zijn, en in deze coronatijd in het bijzonder. Daarom is het prettig dat je jouw klanten van te voren goed kan informeren over openingstijden, locatie(s), assortiment en meer. Niet alleen via Google, maar ook Maps, Tripadvisor, Über, Apple, Waze, Facebook, Instagram of Yahoo om er maar een paar te noemen. Al deze apps, websites of platforms worden door consumenten gebruikt om bedrijfsgegevens op te halen. Via reguliere zoekopdrachten of door middel van spraak. Daarom hebben we het INretail online locatieprofiel. Met deze oplossing is het mogelijk om op één plek je bedrijfsgegevens in te vullen en dit rechtstreek naar alle populaire platforms te sturen.

Welke gegevens?

Aan welke gegevens moet je dan denken? NAW gegevens, openingstijden, speciale openingstijden, bedrijfsomschrijving (draagt bij aan je seo optimalisatie), betalingsmogelijkheden, merken, categorieën maar ook afbeeldingen om klanten alvast een inkijkje te geven.

Kosten

Je gaat een abonnement aan voor een jaar. De kosten bedragen €12,50 per filiaal per maand. Je bespaart met één druk op de knop enorm veel tijd. Je ontvangt via INretail een factuur voor deelname van een jaar. Zonder opzegging wordt het abonnement automatisch verlengd. Opzegtermijn is 1 maand voorafgaande aan dat het jaarabonnement afloopt.

Aanvragen - Online locatieprofiel

Ben je geïnteresseerd in het INretail online locatieprofiel? Vul het onderstaande formulier in.
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig adres in
  • Voer een geldig postcode en plaats in
  • Voer een geldig lidnummer in

Advies nodig?

Heb je een vraag over het online locatieprofiel? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.