Online marketing Coach – GetOn

Online marketing coachingstraject - GetOn

Dromen.. Welke ondernemer heeft ze niet! Succesvol zijn in deze tijd is niet eenvoudig en tegelijkertijd makkelijker dan ooit. Door het internet ligt de wereld aan je voeten. Het enige dat je nodig hebt zijn de juiste digitale skills. Met de Coach van GetOn leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om online succesvol te zijn. Hoe groot of bescheiden je dromen ook zijn.

Hoe werkt het?

We geloven dat je het meeste leert door het zelf te doen. Al onze cursussen zijn daarom praktisch ingestoken en bevatten zoveel mogelijk concrete voorbeelden.

Praktische cursussen

Elke cursus start met een klein beetje theorie. In een video leggen we uit hoe iets werkt, waarom het belangrijk is en hoe jij hier gebruik van kan maken met jouw bedrijf. Vervolgens ga je hier met behulp van een stappenplan mee aan de slag.

Persoonlijke begeleiding

Echte online coaches helpen je om het meeste uit de cursussen te halen. De intensiteit van de coaching bepaal je zelf en is afhankelijk van het lidmaatschap dat je kiest.

Wat ga je leren?

Er zijn verschillende thema’s waarmee je aan de slag kunt. Denk aan cursussen over;

  • Storytelling en branding
  • Content en social media marketing
  • Conversie optimalisatie & marketing analytics
  • E-mailmarketing
  • Online advertising
  • SEO & lokale SEO

Kosten

Doe-het-zelf

Bij het Doe-het-zelf lidmaatschap krijg je onbeperkt toegang tot de cursussen. Je krijgt op werkdagen binnen 72 uur antwoord op je vragen. Het initiatief om vragen te stellen en tips te ontvangen ligt bij jou.

  • € 22,50 € 25 per maand (10% korting INretail leden)
  • € 216 € 240 per jaar (10% korting INretail leden)

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.