Online marketing coachingstraject – GetOn

Online marketing coachingstraject - GetOn

Een 1-op-1 coachingstraject voor ondernemers die meer uit hun online marketing willen halen in combinatie met praktische cursussen.

Voor wie is het coachingstraject bedoeld?

Het coachingstraject is bedoeld voor ondernemers die enthousiast zijn over online ondernemen en willen leren hoe ze nóg meer uit hun online kanalen kunnen halen.

Hoe werkt het?

Kick-off sessie

Het coachingstraject start met een kick-off sessie van 2 uur. In deze sessie evalueer je samen met een allround online expert van GetOn de huidige stand van zaken. De expert geeft je een rondleiding in de Coach en persoonlijk advies gebaseerd op jouw ambities.

Maandelijks coaching

Na de kick-off sessie helpen onze online coaches je om het meeste uit de cursussen te halen. Ze kijken graag met je mee en vinden het leuk om je werk te voorzien van opbouwende feedback. Onze coaches kennen de klappen van de zweep en zijn een meester in hun vak. Zo ben je verzekerd van het beste advies en blijft er geen vraag onbeantwoord.

1-op-1 sessies

Inbegrepen bij het coachingstraject zijn twaalf online 1-op-1 sessies met een expert. Tijdens een 1-op-1 tackle je in een uur jouw vraagstuk. Je krijgt antwoord op al je vragen en gaat naar huis met concrete tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat ga je leren?

Het coachingstraject is gekoppeld aan de Digitale Marketing Coach van GetOn. Via praktische cursussen leer je toepasbare skills om online een continue groei te realiseren. De cursussen bevatten zoveel mogelijk concrete voorbeelden. Alles wat je leert kan je direct in de praktijk toepassen. Er zijn verschillende thema’s waarmee je aan de slag kunt. Denk aan cursussen over;

  • Storytelling en branding
  • Content en social media marketing
  • Conversie optimalisatie & marketing analytics
  • E-mailmarketing
  • Online advertising
  • SEO & lokale SEO

Wat het coachingstraject uniek maakt is de combinatie van cursussen met persoonlijke coaching. Hierdoor zet je als ondernemer eenvoudig de volgende stap naar online succes.

Online community

Online ondernemen is een proces van vallen en opstaan. Werk samen met de community om sneller obstakels te overwinnen. Stel vragen aan mede-ondernemers, wissel ideeën uit en maak nieuwe connecties.

Gevraagde tijdsinvestering?

Als je maximaal van het traject wilt profiteren, vraagt dit een tijdsinvestering van minimaal 16 uur per maand van jou of één van je medewerkers.

Kosten

De kosten van het coachingstraject zijn € 2.735,64 € 3.039,60 exclusief btw (10% korting INretail leden). Dit is inclusief een Premium-lidmaatschap op de Coach voor 12 maanden en 12 x 1-op-1 sessie met een expert.

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.