Online marketing coachingstraject – GetOn

Online marketing coachingstraject - GetOn

Een 1-op-1 coachingstraject voor ondernemers die enthousiast zijn over online ondernemen en willen leren hoe ze nóg meer uit hun online kanalen kunnen halen.

Hoe werkt het?

Kick-off sessie
Het coachingstraject start met twee kick-off sessies van 2 uur. In deze sessies evalueer je samen met de coach de huidige stand van zaken. Daarna gaan jullie aan de slag met het verbeteren van je online strategie. De laatste sessie eindigt met het maken van afspraken en het definiëren van actiepunten.

Maandelijks voortgangsgesprek & ondersteuning
Na de kick-off sessie kom je een halfjaar lang maandelijks een uur bij elkaar om de voortgang te bespreken en nieuwe actiepunten te definiëren. Naast de maandelijkse sessie is jouw coach voor ± 1 uur per maand beschikbaar ter ondersteuning. Samen bepaal je hoe jullie deze tijd effectief willen inzetten.

Wat ga je leren?

Het coachingstraject is gekoppeld aan de Digitale Marketing Coach van GetOn. Via praktische cursussen leer je toepasbare skills om online een continue groei te realiseren. De cursussen bevatten zoveel mogelijk concrete voorbeelden. Alles wat je leert kan je direct in de praktijk toepassen.

Er zijn verschillende thema’s waarmee je aan de slag kunt. Denk aan cursussen over;

  • Storytelling en branding
  • Content en social media marketing
  • Conversie optimalisatie & marketing analytics
  • E-mailmarketing
  • Online advertising
  • SEO & lokale SEO

Wat het coachingstraject uniek maakt is de combinatie van cursussen met persoonlijke coaching. Hierdoor zet je als ondernemer eenvoudig de volgende stap naar online succes.

Online community
Online ondernemen is een proces van vallen en opstaan. Werk samen met de community om sneller obstakels te overwinnen. Stel vragen aan mede-ondernemers, wissel ideeën uit en maak nieuwe connecties.

Gevraagde tijdsinvestering?

Als je maximaal van het traject wilt profiteren, vraagt dit een tijdsinvestering van minimaal 16 uur per maand van jou of één van je medewerkers.

Kosten

De kosten van het coachingstraject zijn € 1.080 exclusief btw. Dit is inclusief een Premium-lidmaatschap op de Coach voor 6 maanden, extra advies & coaching en 10% korting voor INretail leden.

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.