Social Media Cursussen – Embrosa

Embrosa - Social Media Cursussen

We kunnen wel uren praten over social media, maar wie heeft daar tijd voor? Daarom heeft Embrosa korte, snelle en leuke online social medialessen vol met de laatste nieuwtjes die jij op elk moment kunt kijken. De lessen zijn kort en krachtig en jij bepaalt je eigen tempo.

Instagram voor beginners (€99 normale prijs | Gratis voor INretail-leden)

Of je nou een herenmodezaak, sportwinkel, sneakerstore, bruidswinkel of meubelzaak hebt, met deze cursus leer jij hoe jij Instagram succesvol in kan zetten voor jouw winkel.

Instagram voor gevorderden (€99 normale prijs | Gratis voor INretail-leden)

In deze cursus krijg je tips en trucs voor betere content en het inplannen van je content, je leert hoe je zelf Reels maakt en je hoort ‘the latest’ over Social Shopping, Checkout, en adverteren op Insta.

Fotografie voor Social Media (€99 normale prijs | €69 INretail ledenprijs)

Hoe kun je – door goede foto’s te nemen – de uitstraling van je winkel naar een hoger niveau tillen? Dat leren we je in deze cursus!

Social Storytelling (€99 normale prijs | Gratis voor INretail-leden)

In deze cursus leer je een verhaal te vertellen, ook op social media, dat jouw doelgroep bijblijft. Hierdoor blijven ze steeds terugkomen op jouw account en blijven ze jouw stories, reels en posts bekijken. En dat levert zichtbaarheid op!

Reels voor ondernemers (€99 normale prijs | Gratis voor INretail-leden)

In deze cursus gaan we nóg dieper in op het maken van Reels. Van het signaleren van trends tot het gebruiken van trending audio, van het maken van een ‘esthetische Reel’ tot het toevoegen van ondertiteling en tekst, tot het opnemen van gave Reels transities.

Adverteren op Social Media (€99 normale prijs | Gratis voor INretail leden)

In deze cursus ga je leren hoe je jouw (Facebook en Instagram) advertenties aan de juiste mensen kunt laten zien. Je leert alle instellingen kennen en krijgt zelfvertrouwen door zelf aan de slag te gaan en advertenties in te zetten voor jouw bedrijf! Starten met leren adverteren, dat doe je hier.

Aanvragen -Social Media Cursus - Embrosa

Wil jij meer informatie over de cursus(sen)? Vul dan dit formulier in. Of wil jij vandaag starten met een videocursus? Ga naar de geheime INretail actiepagina (https://www.embrosa.academy/academy-free-inretail-leden). Vul je emailadres in en je krijgt direct toegang tot de diverse gratis Videocursussen over social media.

  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.