Zalando Connected Retail

Zalando

Jouw toegang tot online verkoop.

Verstuur online bestellingen vanuit jouw winkel(s), bereik miljoenen actieve Zalando-klanten én verhoog de liquiditeit en de omzet van je winkel(s). Sluit je aan op het Connected Retail-programma van Zalando.

Jouw voordelen:

  • Krijg de mogelijkheid om het merkenpakket van Zalando uit te breiden. Beschik jij over merken die nog niet via Zalando worden verkocht, dan kun jij de eerste (en enige) zijn die deze merken aanbiedt.
  • Lift mee op het schaalvoordeel van Zalando omtrent marketing. Geen investeringen in zoekmachineoptimalisatie of advertentiegelden, je profiteert van de al gevestigde naam.
  • Bepaal zelf welke artikelen je online plaatst en werk continu aan het optimaliseren van je assortiment in samenwerking met onze Partner Consultants.
  • Profiteer van miljoenen actieve Zalando klanten in Nederland.
  • Zalando Connected Retail biedt als enige een omnichannel winkelervaring waarbij enkel retailers met een fysieke winkel zich kunnen aansluiten.

Hoe werkt het?

1. Overeenkomst – Wanneer je contact met ons op neemt, vertellen we je graag meer over Connected Retail en sturen je de samenwerkingsovereenkomst.
2. Onboarding – Jouw persoonlijke aanspreekpunt helpt je stap voor stap door de onboarding.
3.  Integratie – Jouw ERP/POS aanbieder zorgt voor een koppeling met ons systeem en jij zorgt voor een zakelijke account met een aangesloten logistieke partner.
4. Training – We helpen je graag je medewerkers in de winkel te trainen.

Aanvragen - Zalando Connected Retail

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor het Zalando Connected Retail-programma? Vul dan het onderstaande formulier in. Exclusief voor leden van INretail hebben we een speciale aanbieding: wanneer u zich via het onderstaande contactformulier vóór 31-12-2022 aanmeldt bij Connected Retail kunt u profiteren van een speciale commissie voor de eerste 3 maanden vanaf het moment dat je winkel live gaat op het platform.
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.