Vendit 2

Het kassasysteem dat zich richt op retail, groothandel, franchise- en inkooporganisaties.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar kassasysteem waarbij je vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in je gehele bedrijf? Dan is het Vendit Systeem dé oplossing voor jou. Eén totaalpakket, met koppelingen met je boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages. 

Vendit heeft voor de mode, wonen, schoen en sport-branche een aantal specifieke functionaliteiten ontwikkeld. 

Denk aan het toevoegen van seizoencollecties, levertijden, (deel) leveringen en een grafische bezorgplanning. 

“Het merk Marccain biedt een basiscollectie van 50 artikelen. Dat is ideaal, want dan houden zij voorraad aan en is ruilen mogelijk. Alles staat in de computer. Met Vendit doe ik nu mijn inventarisatie binnen drie kwartier en mijn bestellingen binnen tien minuten. Dat scheelt aanzienlijk. Vroeger had ik het gevoel dat bepaalde merken slecht verkochten, maar nu kijk ik in het systeem van Vendit en zie ik dat ik moet bijbestellen.” 

Robert Jan de Muralt eigenaar Boutique Symfony in Den Bosch 

Jouw ledenvoordeel  

INretail-leden profiteren van een speciale actie: Gratis Vendit EDI module + de Vendit Loyalty- en Combinatiekorting Module (ter waarde van € 35,- per maand). 

Aanvragen - Vendit

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat dan je contactgegevens achter via het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met je op.
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.