Xenox Music & Media

Xenox Music&Media

De perfecte muziek voor jouw bedrijf op het juiste moment.

Xenox Music & Media is al ruim 35 jaar dé totaal leverancier op het gebied van muziek en beeld voor de retail, sport- en hospitality branche. De muziek- en mediasystemen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kan er snel worden ingespeeld op jouw specifieke wensen en de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Muziek en visuals maken deel uit van de identiteit van een merk. Xenox Music & Media neemt al jouw zorgen uit handen bij het vinden van de juiste muziek voor jouw winkel. “Met muziek en beeld kun je het gevoel van je merk verspreiden en maak je op een unieke manier verbinding met je klanten”.

Wat biedt het jou?

  • De kernwaarden van jouw merk worden in een muzikale identiteit vertaald
  • Een ideaal muziekpakket die je zelf kunt samenstellen door te kiezen uit het ruime aanbod Music Channels of door te kiezen voor tailormade muziek met onze dienst Branded Music.
  • Een supportteam dat zeven dagen per week bereikbaar is voor technische ondersteuning.
  • De totale regie over de inhoud en programmering op de schermen in de winkel met het Digital Signage platform Spotlight.
  • Moeiteloos instore commercials toevoegen aan de playlist via de Smart Tools

Zij gingen je al voor

Xenox Music & Media werkt al voor o.a. Basic Fit, Brainwash, Intratuin, Jeans Centre, My Jewellery, Only For Men, Pink Gellac, Rituals, River Woods, Shoeby, The Sting en Van Haren.

INretail heeft speciaal gekozen voor Xenox Music & Media als nieuwe prefered supplier, nadat ‘The Music Marketeers’ heeft aangegeven te gaan stoppen. 

Aanbieding voor leden

Xenox heeft voor INretail-leden een speciale kortingsactie: 15% korting op een muziek en- of beeldabonnement!

Aanvragen - Xenox Music & Media

Wil je graag meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we snel contact met je op!

  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig lidnummer in
  • Voer een geldig telefoon in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.