Corona sneltesten (per 5)

Corona sneltesten

INretail biedt in samenwerking met TIGRA, Medprevent en Spoedtest de mogelijkheid om jouw medewerkers te laten testen op corona. De sneltesten zijn antigeentesten en geven binnen 30 minuten de uitslag.

Een coronatest bij Spoedtest.nl kost €27,50 per stuk. Je koopt een voucher voor 5 coronatesten (€137,50 voor 5 coronatesten). De vouchercode die je ontvangt kan je dus 5 keer gebruiken. INretail en Tuinbranche leden kunnen inloggen op de site en direct een bestelling plaatsen. Na bestelling ontvang je de vouchercode. NSO lid? Stuur dan je bestelling naar bestellingen@inretail.nl.

Heeft één van jouw medewerkers klachten of een melding ontvangen via de Coronamelder app? Maak dan gebruik van de sneltest. Medewerkers kunnen binnen 24 uur getest worden, op één van de 95 locaties in Nederland, en ontvangen binnen 30 minuten de uitslag van de test.

Hoe het werkt

  • Bestel de testvouchers in onze ledenwinkel. Je koopt ze per 5 stuks. Wil je er bijvoorbeeld 15? Klik dan het pijltje omhoog zodat je er (in dit geval) drie aanschaft.
  • Na de bestelling ontvang je van INretail een mail met daarin de vouchercode. Deze code is geldig voor vijf testen.
  • Maak een afspraak op 1 van de 95 locaties van de spoedtest. Een afspraak maken kan via: https://zakelijk.spoedtest.nl/. Voer bij het maken een afspraak de vouchercode in.
  • Na de afspraak ontvangt jouw medewerker binnen 30 minuten de testuitslag.

Meer weten?

Bezoek de website van Zakelijk Spoedtest: https://zakelijk.spoedtest.nl/. Wil je ook medewerkers laten testen die geen klachten hebben? In deze samenwerking is er ook mogelijk om je medewerkers preventief te laten testen op het virus. Klik hier voor meer informatie.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.