INretail Verzuim

Loondoorbetaling bij ziekte

Goed verzekerd met de module Ziekteverzuim mkb uitgebreid

Wil je als werkgever goed verzekerd zijn tegen de kosten van verzuim? Kies dan voor het meest complete pakket: de module Ziekteverzuim mkb uitgebreid van Nationale-Nederlanden. Deze module is eenvoudig via de INretail Verzekeringsdienst af te sluiten en biedt:

  • Gemak: na de ziekmelding start de ondersteuning én vergoeden we het verzekerde loon van je zieke werknemer. Je hoeft je financieel geen zorgen meer te maken.
  • Volledige ondersteuning bij re-integratie van zieke werknemers, waardoor jouw werknemers sneller terugkeren naar werk. Zo voldoe je aan de wettelijke verplichtingen.
  • Volledige vergoeding van de kosten die nodig zijn om de werknemer weer inzetbaar te maken.

Wat is verzekerd?

Als werkgever ben je verplicht om het loon van zieke werknemers gedurende twee jaar (104 weken) door te betalen. Wanneer je de module Ziekteverzuim mkb uitgebreid van het Verzuimpakket Werkgever afsluit, vergoeden wij niet alleen het loon dat je moet doorbetalen, maar ook alle kosten die nodig zijn om je werknemers weer aan het werk te krijgen. Je betaalt geen aanvullende kosten. Wel zo gemakkelijk!

Hoeveel loon wij vergoeden, is afhankelijk van de keuzes die je maakt, zoals de eigenrisicoperiode.

Je bepaalt zelf:

  • het verzekerde bedrag;
  • de termijn voor het eigen risico, variërend van 10 tot 130 dagen;
  • of je ook het tweede ziektejaar verzekert;
  • of je werkgeverslasten wilt meeverzekeren (tot 25%);
  • bij welke arbodienstverlener je ondersteuning wenst (ArboNed, ArboDuo, HCS of Zorg van de Zaak).

Aanvragen

Neem voor meer informatie contact op met jouw contactpersoon van de INretail Verzekeringsdienst. Heb je nog geen verzekering? Kijk voor meer informatie of om je aan te sluiten hier.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.