INretail Verzekeringsdienst

INretail Verzekeringen

Nieuw: INretail Verzekert 
INretail pakt het, met de oprichting van een eigen verzekeringsbedrijf INretail Verzekert, vanaf nu anders aan. Om jou nóg beter van dienst te zijn. Met persoonlijke service, maar ook producten die beter afgestemd zijn op jouw situatie. Want wij weten als geen ander wat belangrijk is voor jou. Met INretail Verzekert weet je zeker dat je goed zit. Wij denken altijd, voor iedere situatie, met je mee voor een persoonlijke oplossing. Lees hier meer over INretail Verzekert.

De INretail verzekeringsdienst biedt jou, je gezin en medewerkers diverse verzekeringen tegen gunstige voorwaarden en zeer scherpe premies. Zo heb je één aanspreekpunt voor al jouw verzekeringen zowel zakelijk als privé.

  • Zakelijke verzekeringen: bestuurdersaansprakelijkheid, ongevallen, werknemersschade (WSV), verzuim, cybercrime.
  • Privé: Reis, inboedel, auto, rechtsbijstand, woonhuis.

Handig is het Zekerheidspakket. Deze is speciaal samengesteld voor retailers en bevat alle (noodzakelijke) verzekeringen voor je winkel. Je kan het pakket zelf samenstellen en kiezen uit de volgende modules: gebouw (opstal- of huurdersbelang), goederen- en inventaris, bedrijfsschade, bedrijfsaansprakelijkheid (AVB), werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen (WEGAM), milieu (MSV) en rechtsbijstand. Voor schoenenwinkels is er een speciale schoen-op-maat-polis.

Gratis check

Doe de gratis check en kijk of jij jouw verzekeringspakket goed op orde hebt en vooral, of je er niet te veel voor betaald!

Gratis verzekeringscheck

Ga hier naar de INretail verzekeringsdienst: https://www.inretailverzekeringsdienst.nl/

Advies nodig?

Heb je een vraag over de INretail verzekeringsdienst? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.