INretail Verzuim

INretail verzekering

Nieuw: INretail Verzekert 
INretail pakt het, met de oprichting van een eigen verzekeringsbedrijf INretail Verzekert, vanaf nu anders aan. Om jou nóg beter van dienst te zijn. Met persoonlijke service, maar ook producten die beter afgestemd zijn op jouw situatie. Want wij weten als geen ander wat belangrijk is voor jou. Met INretail Verzekert weet je zeker dat je goed zit. Wij denken altijd, voor iedere situatie, met je mee voor een persoonlijke oplossing. Lees hier meer over INretail Verzekert. 

Een verzuimverzekering met arbodienstverlening

Als werkgever ben je verplicht om de eerste 2 jaar het loon van je zieke werknemer door te betalen. Met een verzuimverzekering verzeker je deze ziekteverzuimkosten. Bovendien kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het verkorten én voorkomen van verzuim.

Aanvragen

Neem voor meer informatie contact op. Heb je nog geen verzekering? Kijk voor meer informatie of om je aan te sluiten hier.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.