RI&E – KHN tot 25 medewerkers

bhv.nl

Sinds 2019 voert INretail ook de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit voor leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Door deze samenwerking is het mogelijk om te profiteren van scherpe ledentarieven en ben je verzekerd dat een deskundige de uitdagingen in de branche (her)kent.

Laat ons de RI&E voor je uitvoeren

Het laten uitvoeren van een RI&E is mogelijk voor elke ondernemer en duurt een paar uur. De adviseur neemt het aanwezige arbobeleid door en kijkt waar deze aangevuld moet worden. Daarna volgt een rondgang door alle ruimtes in jouw pand. Op basis hiervan wordt een rapportage inclusief Plan van Aanpak opgesteld. Deze rapportage ontvang je na afloop in een digitaal instrument én als PDF.

De pakketten

Pakket 1:
€550,- excl. btw

De controle van eventueel aanwezige arbobeleidsdocumenten (zoals een personeelsreglement, protocollen en onderhoudscontracten);

  • tot 25 medewerkers en 500m2 vloeroppervlakte
  • 1 bedrijfsactiviteit

De hieronder beschreven tarieven zijn gebaseerd op de uitvoering van één vestiging. Bij de berekening van deze tarieven is daarnaast uitgegaan van een horecaonderneming als lid van KHN. Uiteraard bedienen wij ook niet-leden, neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Robin Spies

Robin Spies

RI&E adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.