Geen vraag te gek
088 973 06 00

#kiesretail

Ben je een actieve twitteraar? Via de hashtag #kiesretail brengen we alle boodschappen die met non-food retail en de verkiezingen te maken hebben bij elkaar.

Met deze campagne hashtag voegen we extra communicatiekracht toe en vergroten we daarmee ons bereik. Neem #kiesretail mee in je eigen uitingen en er ontstaat als het ware een olievlek. Politici zijn vaak actieve twitteraars en krijgen zo onze oproepen op verschillende manieren in beeld.  

Wat doe jij?

Volg jij de ontwikkelingen in je eigen plaats en merk jij ook dat het telkens de politiek is die aan het roer staat? Zo werkt dat landelijk ook. Daarom zetten we vol in op maximale invloed uitoefenen op de landelijke verkiezingen en claimen we aandacht voor de retail.

Als jij bovengemiddelde interesse hebt in de politiek dan komen we graag met jou in contact. Want zo kan INretail met hulp van aangesloten leden haar lobby invloed maximaliseren. Doe je mee met deze leden-lobby-alliantie en wil je met ons delen binnen welke partij jij politiek actief bent? Neem contact op met Jeroen van Dijken via jvdijken@inretail.nl

Volg INretail op de voet op Twitter >>

Delen