Geen vraag te gek
088 973 06 00

Bedrijf te koop • Hartkamp I Baby | Kids | Gifts

Het zijn niet de gevolgen van corona, maar vanwege positieve redenen hebben de eigenaren van Hartkamp Baby I Kids I Gifts besloten een overnamekandidaat voor hun prachtige winkel te zoeken.

Wilma Kremer-Hartkamp wil, na 36 jaar met veel plezier het familiebedrijf gerund te hebben, gaan genieten van andere mooie dingen die het leven te bieden heeft en vanwege de zwangerschap van dochter Heleen Kremer hebben ze besloten de zaak te willen gaan verkopen. Heleen heeft de keus gemaakt niet alleen door te gaan, omdat privé in Amsterdam niet te combineren is met werk in Barneveld.

Een echt familiebedrijf

Hartkamp Baby I Kids I Gifts is een echt familiebedrijf in het gezellige centrum van de groeigemeente Barneveld. De ouders van Wilma zijn in 1955 gestart met de onderneming en in de achterliggende 65 jaar is deze uitgegroeid tot een groeiende en bloeiende winkel met een prachtige uitstraling.Hartkamp is een baby- en kinderspeciaalzaak met een compleet aanbod op het gebied van baby- en kindermode in maat 44 t/m 164. Ze bieden een zeer grote keus in babycadeaus, een groot assortiment voor een complete babyuitzet en alle babyhardwaren. Ze zijn dealer van alle bekende A-merken. De onderneming heeft niet alleen in de regio een grote en goede naamsbekendheid opgebouwd (met een vaste-klantenbestand van ruim 12.000), maar ook landelijk weten klanten deze zaak vaak te vinden. Het is een aantrekkelijke onderneming met veel potentie en een mooi rendement. Zelfs het afgelopen Coronajaar was buitengewoon goed qua omzet en winst. 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze onderneming, dan kunnen geïnteresseerden voor meer informatie en cijfers contact opnemen met Rob Drost (telefonisch via: 06-21577936). INretail heeft van de ondernemers het verzoek gekregen om ze te begeleiden met de verkoop van de onderneming.

Delen