Geen vraag te gek
088 973 06 00

Brabant, let op!

En zeker als je in de buurt van Dongen onderneemt.

Het aantal bouwmarkten en andere grootschalige perifere detailhandelsvestigingen neemt enorm toe en hun assortiment wordt steeds breder. ‘Van Cranenbroek is hét adres voor uw complete tuinonderhoud’ luidt de advertentie van deze groeiende formule die vergelijkbaar is met een grote winkel voor tuinonderhoud waar ze ook steeds meer ander producten verkopen zoals fietsen.

Van magazijn tot megastore

In Dongen is een magazijn en winkel van Van Cranenbroek gevestigd. Het huidige magazijn willen ze vergroten en ombouwen naar een winkel van ruim 18.000 m2, een uitbereiding van liefs 7.500 m2 winkelvloer oppervlakte. Als er geen bezwaren worden ingediend tegen de bestemmingsplanwijziging die nu bij de gemeente ter inzage ligt, krijgt het plan groen licht. Direct belanghebbenden kunnen tegen deze wijziging protesteren als ze erdoor getroffen worden. Het is belangrijk te bepalen of dit voor jou geldt.
Via deze link kom je bij het voorstel voor de wijziging van het bestemmingsplan terecht. (in Hoofdstuk 1 staat de planbeschrijving. Paragraaf 2.2 toont de geplande uitbreiding in meters en bijlage 4 schetst de marktruimte die via ruimtelijk economisch onderzoek is berekend).

Wil jij bezwaar aantekenen tegen de het voorstel of ligt er een dergelijk voorstel bij jouw gemeente? Heb je hulp nodig om stappen te ondernemen?

Neem dan contact op met onze Ondernemersservice via (088) 973 06 00.

4 stappen: laat jouw stem horen in de gemeente

 

Delen