Brabant, let op!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

En zeker als je in de buurt van Dongen onderneemt.

Het aantal bouwmarkten en andere grootschalige perifere detailhandelsvestigingen neemt enorm toe en hun assortiment wordt steeds breder. ‘Van Cranenbroek is hét adres voor uw complete tuinonderhoud’ luidt de advertentie van deze groeiende formule die vergelijkbaar is met een grote winkel voor tuinonderhoud waar ze ook steeds meer ander producten verkopen zoals fietsen.

Van magazijn tot megastore

In Dongen is een magazijn en winkel van Van Cranenbroek gevestigd. Het huidige magazijn willen ze vergroten en ombouwen naar een winkel van ruim 18.000 m2, een uitbereiding van liefs 7.500 m2 winkelvloer oppervlakte. Als er geen bezwaren worden ingediend tegen de bestemmingsplanwijziging die nu bij de gemeente ter inzage ligt, krijgt het plan groen licht. Direct belanghebbenden kunnen tegen deze wijziging protesteren als ze erdoor getroffen worden. Het is belangrijk te bepalen of dit voor jou geldt.
Via deze link kom je bij het voorstel voor de wijziging van het bestemmingsplan terecht. (in Hoofdstuk 1 staat de planbeschrijving. Paragraaf 2.2 toont de geplande uitbreiding in meters en bijlage 4 schetst de marktruimte die via ruimtelijk economisch onderzoek is berekend).

Wil jij bezwaar aantekenen tegen de het voorstel of ligt er een dergelijk voorstel bij jouw gemeente? Heb je hulp nodig om stappen te ondernemen?

Neem dan contact op met onze Ondernemersservice via (088) 973 06 00.

4 stappen: laat jouw stem horen in de gemeente

 

Tags
Contactpersoon
Tessa Vosjan
Tessa Vosjan
Beleidsadviseur
088 973 06 64

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen