Brabant, let op!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

En zeker als je in de buurt van Dongen onderneemt.

Het aantal bouwmarkten en andere grootschalige perifere detailhandelsvestigingen neemt enorm toe en hun assortiment wordt steeds breder. ‘Van Cranenbroek is hét adres voor uw complete tuinonderhoud’ luidt de advertentie van deze groeiende formule die vergelijkbaar is met een grote winkel voor tuinonderhoud waar ze ook steeds meer ander producten verkopen zoals fietsen.

Van magazijn tot megastore

In Dongen is een magazijn en winkel van Van Cranenbroek gevestigd. Het huidige magazijn willen ze vergroten en ombouwen naar een winkel van ruim 18.000 m2, een uitbereiding van liefs 7.500 m2 winkelvloer oppervlakte. Als er geen bezwaren worden ingediend tegen de bestemmingsplanwijziging die nu bij de gemeente ter inzage ligt, krijgt het plan groen licht. Direct belanghebbenden kunnen tegen deze wijziging protesteren als ze erdoor getroffen worden. Het is belangrijk te bepalen of dit voor jou geldt.
Via deze link kom je bij het voorstel voor de wijziging van het bestemmingsplan terecht. (in Hoofdstuk 1 staat de planbeschrijving. Paragraaf 2.2 toont de geplande uitbreiding in meters en bijlage 4 schetst de marktruimte die via ruimtelijk economisch onderzoek is berekend).

Wil jij bezwaar aantekenen tegen de het voorstel of ligt er een dergelijk voorstel bij jouw gemeente? Heb je hulp nodig om stappen te ondernemen?

Neem dan contact op met onze Ondernemersservice via (088) 973 06 00.

4 stappen: laat jouw stem horen in de gemeente

 

Tags
Contactpersoon
Tessa Vosjan
Tessa Vosjan
Beleidsadviseur
088 973 06 64

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  donderdag, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  donderdag, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  woensdag, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  woensdag, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen