Geen vraag te gek
088 973 06 00

CBW-erkend media-campagne

De komende periode gaan we weer vol inzetten op het bekend maken van de voordelen van CBW-erkend bij de consument. Wat kan je precies verwachten van CBW-erkend?

Oktober staat al jaar en dag bekend als dé woonmaand. Een prachtig moment om CBW-erkend onder de aandacht te brengen van de consument! Bij een kostbare aankoop zoals een nieuwe bank, vloer, keuken of bijvoorbeeld badkamer, wil je als consument zeker zijn van je aankoop. Daarom koop je als consument bij een CBW-erkende winkel!
Hoe ziet de campagne eruit? 

 • TV-commercial 
  Van 1 oktober tot en met 14 oktober is een nieuwe commercial over CBW-erkend te zien op de televisie. In de animatie maken we op een toegankelijke manier duidelijk dat je als consument bij een kostbare aankoop voor een CBW-erkende winkel moet kiezen. De voice-over is ingesproken door Audrey Bolder. Als jouw mobiele nummer bij ons bekend is, krijg je een SMS-bericht met de informatie op welke zender en welk tijdstip de eerste commercial wordt uitgezonden. 

   
   
 • Online campagne 
  Naast televisie gaan we deze boodschap ook op social media delen. Er worden geannimeerde banners ontworpen welke op verschillende websites te zien zijn. Uiteraard kan ook jij straks de video delen op jouw social media kanalen. Houd hiervoor de website en Facebookpagina van CBW-erkend in de gaten!
   
 • Nieuwe website CBW-erkend
  De website van CBW-erkend is vernieuwd. Naast dat we de website responsive hebben gemaakt (ook goed zicht- en schaalbaar voor tablet en mobile decives), hebben we de site in tekst en beeld opgefrist. 
  Vanaf vrijdag is de nieuwe website live te zien. Zie hieronder vast een sneakpreview! 

Delen