Geen vraag te gek
088 973 06 00

Investeren in het vernieuwen van je collectie

Je zit middenin de inkoop voor het nieuwe seizoen. Je wil graag investeren in nieuwe merken alleen je hebt hiervoor op dit moment de financiële middelen niet voorhanden.

Heb je de modebeurzen gemist of wil je Sunday School, de beurzen in Berlijn of Modefabriek nog eens terugkijken? 

Terugblik modebeurzen


De kans is groot dat je de afgelopen weken nieuwe merken bent tegengekomen die goed aansluiten bij jouw concept en waarin je wil investeren. De markt is continu in ontwikkeling en je wil aantrekkelijk blijven voor je doelgroep met vernieuwing in je winkel.

Investeren in een dergelijke uitbreiding is niet altijd makkelijk, soms zit een verkoopseizoen tegen en is er minder budget beschikbaar. Toch is het belangrijk om te investeren in je collectie en relevant te blijven. Banken zijn niet altijd meer vanzelfsprekend bereid om een extra krediet beschikbaar te stellen in zo'n geval, de moeizame omzetontwikkeling in de branche levert daar helaas geen positieve bijdrage aan.

Toch is dat geen reden om ervan uit te gaan dat je geen kans maakt op financiering. Regelmatig zijn we met ondernemers in gesprek die worstelen met dit vraagstuk.
Wanneer er een goede onderbouwing is van je plan waarom je deze investering gaat doen, dan zijn er zeker nog mogelijkheden. Een goed plan bestaat uit jouw visie als ondernemer, waarom je deze keuze maakt en welke klant je hier mee gaat bedienen. Uiteraard moet je hier ook een financiële onderbouwing aan toevoegen.

Heb je behoefte aan inkoopfinanciering en verloopt dit niet volgens plan? Neem dan eens contact op met een bedrijfsadviseur.

Wist je dat onze bedrijfsadviseur je naast hulp bij financiering ook kunnen helpen bij bijvoorbeeld inkoopbudgettering?

Contact opnemen met een bedrijfsadviseur


Relevante producten/diensten

INretail bedrijfsadvies | Financiering
Ook met het uitzoeken en adviseren over de beste en juiste (alternatieve) financiering helpt INretail je.

Crowdfunding | Collin Crowdfund
Start jouw crowdfunding nu met 200 euro korting.

Korte termijn financiering | Pin voorschot
Snel geld nodig voor extra voorraad of heb je misschien een onverwachte factuur gekregen?

Delen