Een dag speciaal voor jou!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

In Nederland tellen we ruim 1,7 miljoen ondernemers. En daar ben jij er één van! We mogen er af en toe best even bij stilstaan dat jij en je collega-ondernemers Nederland een stukje mooier maken. Samen maken jullie steden, dorpen en buitgebieden aantrekkelijk en interessant.

Gave ontmoetingen

Sprankelende en levendige winkelgebieden ontstaan niet vanzelf. Daar heeft Nederland jou bij nodig! Persoonlijk sta ik geregeld versteld van de aandacht en passie die ondernemers steken in winkelgebieden. In het ontzorgen en verzorgen van de consumenten en het lef waarmee jullie risico’s nemen. Tijdens gesprekken met ondernemers wordt er met passie gepraat over concepten, plannen en toekomstvisies. Samen zoeken jullie verbindingen op en zijn jullie het vriendelijke gezicht van de stad of het dorp. 

Welke aanpak kies jij?

Ik ben benieuwd hoe jij die samenwerking met andere retailers en betrokken partijen opzoekt. Ben je lid van een winkeliersvereniging of ondernemersvereniging? Heeft jouw gemeente een Retaildeal gesloten? Of ben zijn jullie aangesloten bij Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS)? Misschien ben je nog op zoek naar de juiste personen of organisaties om een samenwerking mee te starten. Daar help ik je graag bij.

Dag van de mkb-ondernemer

Voor nu wil ik vooral dankjewel zeggen. Samen met lokale verenigingen, gemeenten, de Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen zijn wij als brancheorganisatie blij dat jij er bent. Op vrijdag 17 november 2017 willen wij, samen met MKB Nederland, eens even extra benadrukken dat we het fijn vinden dat jij er bent. Op De Dag van de mkb-ondernemer vieren we samen met veel plezier het ondernemerschap, lef en inzet.

Tot de 17e!

Op vrijdag de 17e kan ik helaas niet iedereen persoonlijk bezoeken. Ik ben op de Dag van de mkb-ondernemer in het centrum van Utrecht om bij ondernemers langs te gaan. Ondernemers uit Limburg en Gelderland wil ik op deze manier een blijk van bewondering geven. Dankjewel!

P.s. zie ik je de 17e niet? Spreek me vooral aan tijdens het ledenevent op 20 november in Barneveld! 

Aanmelden INretailLAB

 

Tags
Contactpersoon
Sebastian Galjaard
Sebastian Galjaard
Regioadviseur Utrecht, Gelderland en Limburg
06 406 647 80

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen