Een dag speciaal voor jou!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

In Nederland tellen we ruim 1,7 miljoen ondernemers. En daar ben jij er één van! We mogen er af en toe best even bij stilstaan dat jij en je collega-ondernemers Nederland een stukje mooier maken. Samen maken jullie steden, dorpen en buitgebieden aantrekkelijk en interessant.

Gave ontmoetingen

Sprankelende en levendige winkelgebieden ontstaan niet vanzelf. Daar heeft Nederland jou bij nodig! Persoonlijk sta ik geregeld versteld van de aandacht en passie die ondernemers steken in winkelgebieden. In het ontzorgen en verzorgen van de consumenten en het lef waarmee jullie risico’s nemen. Tijdens gesprekken met ondernemers wordt er met passie gepraat over concepten, plannen en toekomstvisies. Samen zoeken jullie verbindingen op en zijn jullie het vriendelijke gezicht van de stad of het dorp. 

Welke aanpak kies jij?

Ik ben benieuwd hoe jij die samenwerking met andere retailers en betrokken partijen opzoekt. Ben je lid van een winkeliersvereniging of ondernemersvereniging? Heeft jouw gemeente een Retaildeal gesloten? Of ben zijn jullie aangesloten bij Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS)? Misschien ben je nog op zoek naar de juiste personen of organisaties om een samenwerking mee te starten. Daar help ik je graag bij.

Dag van de mkb-ondernemer

Voor nu wil ik vooral dankjewel zeggen. Samen met lokale verenigingen, gemeenten, de Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen zijn wij als brancheorganisatie blij dat jij er bent. Op vrijdag 17 november 2017 willen wij, samen met MKB Nederland, eens even extra benadrukken dat we het fijn vinden dat jij er bent. Op De Dag van de mkb-ondernemer vieren we samen met veel plezier het ondernemerschap, lef en inzet.

Tot de 17e!

Op vrijdag de 17e kan ik helaas niet iedereen persoonlijk bezoeken. Ik ben op de Dag van de mkb-ondernemer in het centrum van Utrecht om bij ondernemers langs te gaan. Ondernemers uit Limburg en Gelderland wil ik op deze manier een blijk van bewondering geven. Dankjewel!

P.s. zie ik je de 17e niet? Spreek me vooral aan tijdens het ledenevent op 20 november in Barneveld! 

Aanmelden INretailLAB

 

Tags
Contactpersoon
Sebastian Galjaard
Sebastian Galjaard
Regioadviseur Utrecht, Gelderland en Limburg
06 406 647 80

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen