Geen vraag te gek
088 973 06 00

Funding Circle Nederland en INretail helpen winkeliers met groeiplannen

Het samenwerkingsverband biedt leden van INretail eenvoudig toegang tot zakelijke leningen tot 250 duizend euro. Hiermee versterkt Funding Circle haar positionering om mkb-ondernemers verder te ondersteunen met een benodige financiering.

Leden van INretail kunnen nu aanvragen voor zakelijke leningen tussen de € 10.000 en € 250.000 eenvoudig indienen dankzij de samenwerking met Funding Circle, het online leenplatform voor het mkb.

Eenvoudige propositie

Met de verbreding van het financieringsaanbod in Nederland kijken steeds meer ondernemingen verder dan de bank om hun groeiplannen te realiseren. Als online leenplatform biedt Funding Circle ondernemingen een snelle, eenvoudige en klantgerichte toegang tot financiering door ze rechstreeks in contact te brengen met investeerders. Ondernemers dienen enkel jaarrekeningen, bankafschriften en recente IB-aangifte aan te leveren en krijgen doorgaans binnen 24 uur een vrijblijvend aanbod.

De zakelijke lening is voor verschillende doeleinden in te zetten. Over het algemeen gebruiken ondernemers de leningen voor de financiering van werkkapitaal of investeringen en het verder stimuleren van de eigen groei.

Funding Circle bedient nu al vijf jaar circa vijfduizend Nederlandse ondernemingen, waaronder een groot aantal werkzaam in de groot- en detailhandel, bij het verstrekken van een groeifinanciering.

‘De retail-markt is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie en werkgelegenheid. Winkeliers hebben specifieke behoeftes en wensen. Soms blijft het lastig om de juiste en passende financiering te vinden om de volgende stap te maken. Met onze ruime ervaring in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, kunnen wij goed aansluiten op de specifieke uitdagingen van ondernemers. Wij zijn daarom blij om nu samen met INretail te helpen met het realiseren van groeiplannen en ondernemen makkelijker maken.’ Aldus Folkert Eggink, Directeur Funding Circle Nederland

Werkwijze

Wanneer je met een financieringsvraagstuk zit of plannen hebt en in algemene zin advies wenst over de mogelijkheden om deze te realiseren dan staan de bedrijfsadviseurs van INretail voor je klaar. Zij gaan met je in gesprek en voorzien je, met hun jarenlange ervaring in de retailbranche, van al het nodige advies. Onderdeel hiervan kan een aanbeveling zijn om via één van onze partners een financieringsvraag in te dienen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Funding Circle is een van deze partners. Heb je een vraag die je graag wil voorleggen aan een van de bedrijfsadviseurs van INretail, neem dan contact met ons op!

 


INretail bedrijfsadvies

Rob Drost | rdrost@inretail.nl
Peter Wolfsen | pwolfsen@inretail.nl
088-973 06 54

Delen